« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
AHA!

Svaka žena prolazi ove faze u seksu

Tijekom života svi mijenjamo seksualne preferencije nekoliko puta, pa se stvarno može reći da prolazimo kroz različite faze u seksu

Stalno nešto novo ...
Stalno nešto novo ... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

seks na brzaka

,

faze

Seks je ženama jednako uzbudljiv i zabavan kao i muškarcima, iako to oni nikad neće priznati, a tijekom života žene, kao i u svemu ostalome, trebaju proći par faza u seksu. Zašto? Zato da ih prožive, ispune neke svoje maštarije i krenu dalje.

>> Kakav seks žene vole >>

Tako, primjerice, svaka žena u određenom trenutku nema dovoljno vremena ili strpljenja za duge predigre i postupno dizanje uzbuđenja na potrebnu razinu. U takvim je situacijama najbolje isprobati seks na brzaka, jer on omogućava da su oba partnera fokusirana samo na svoje zadovoljstvo, što u najvećem broju slučajeva uspijeva.

>> Udane žene jako žele seks >>

S druge strane, postoji i faza ultra sigurnog seksa, obično u mlađim godinama kad se gradi karijera ili u godinama kad je još moguće zatrudnjeti, no to vam više ne pada na pamet. 

I da, postoji i ona faza namjernog celibata, koji je ponekad uzrokovan željom za kažnjavanjem partnera, no nekad je i posljedica nepromišljenog seksa za jednu noć ili slomljenog srca. To je vrlo važna faza u kojoj žene imaju priliku sagledati svoj seksualni život sa svih strana, uočiti nedostatke i prednosti određenih rutina koje su stekle i, kako se to sad moderno kaže, ponovno se roditi kao novo seksualno biće.

>> Ženama koje vole seks godine nisu problem >>

Bilo kako bilo, sve ove faze ćete proći ... jedini je problem što se mogu pojaviti i nestati bilo kada.

24.01.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno