« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
LOOL

Što žene ne mogu podnijeti kod muškaraca

Muškarci imaju neke navike koje ženama jednostavno dižu kosu na glavi, a bit će dovoljno samo malo truda i koncentracije da to prestanu raditi

Podignuta daska na školjci izluđuje žene
Podignuta daska na školjci izluđuje žene (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

navike

,

živciranje

Žene obožavaju svoje muškarce u najvećem broju slučajeva, no muškarci ne bi bili muškarci da to ne uprskaju nekim svojim glupostima koje izvode i ženama pritom dižu tlak u nebeske visine.

Neke od stvari koje žene ne vole znate, a neke vas mogu i iznenaditi - žene mrze spontana putovanja, ako niste znali. Da, super je uplatiti last minute i iznenaditi dragu, no 60 posto njih to mrzi iz dna duše - naime, prosječnoj je ženi potrebno 7 dana i 11 sati da bi se psihički pripremila na putovanje.

Naravno, spavanje nakon seksa izludit će svaku ženu, pa čak i onu koja zna da to nije znak neosjetljivosti nego jednostavna fiziologija muškog tijela - njima orgazam u tijelo otpušta toliku količinu hormona koji uspavljuju da samo rijetki mogu ostati budni.

Slušanje s pola uha žene ne trpe, traže punu pažnju ili ništa, a uz sve to, muškarci vole raditi gluposti u kupaonici. Jasno, na prvom je mjestu podignuta WC daska, a na drugom dlake na umivaoniku i u kadi

Kad sve ovo ispravite, problema neće biti ....

02.03.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno