« Žene
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Što žene ne bi trebale priznati partneru

Otvorena komunikacija bez tajni često se apostrofira kao osnova kvalitetne veze, no bez obzira na to, postoje neke stvari koje je ipak bolje zatajiti partneru

Ne baš sve...
Ne baš sve... (Arhiva)
Više o

komunikacija

,

veza

,

tajne

,

partner

Komunikacija se uvijek stavlja na pijedestal temelja zdravog i normalnog odnosa dvoje ljudi, naročito ako se radi o ljubavnom odnosu.

Ipak, neke stvari partner jednostavno ne treba znati i nema ništa loše u tome da ih zatajite, jer time ne činite ništa loše niti dovodite svoju vezu u pitanje.

Grijesi iz prošlosti - mislimo pritom, naravno, na seks, jer detalji vašeg seksualnog života prije njega (kao i njegovog prije vas) stvarno nemaju veze s vašim odnosom. Zapravo, ne bi trebali imati...

Lozinke - računala, mobitela, društvenih mreža... sve to može izazvati još više svađa jer bi znatiželjni partner mogao potpuno nevine stvari protumačiti pogrešno i prikazati ih u lošem svjetlu. Naravno, tajnost vrijedi i za njega, a ključ cijele priče je - povjerenje. Ako ga nema, zapravo nema niti veze.

Obitelj - ako ne volite njegovog tetka pijanca, strinu tračericu, ludu mamu ili posesivnog tatu, zadržite to za sebe.

Prijatelji - njegove prijatelje ne trebate voljeti, no trebali bi ih poštovati. Ako vam neki idu posebno na živce, nemojte to naglašavati sve dok to ne utječe izravno na vašu vezu.

31.07.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno