« Seks
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
PROBLEMI

Što ženama najviše smeta u seksu

Svaka žena ima neke svoje seksualne želje i preferencije, no ako pitate žene što im u seksu najviše smeta, ovo su najčešći odgovori koji ćete dobiti

Ove stvari nemojte raditi
Ove stvari nemojte raditi (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

problemi

,

muškarci

,

problemi u seksu

,

pogreške u seksu

Seks dolazi u raznim oblicima, a neke su se stvari drastično promijenile planetarnim uspjehom 50 nijansi sive no i dalje će se većina žena složiti s primjerima aktivnosti koje u krevetu jednostavno - ne vole.

>> Poze u seksu i muške pogreške >>

Tako su nasilni prsti prilično neugodna stvar za ženu - muškarac se umori, pa misli da je dovoljno staviti pokoji prst u vaginu i malo ga/ih prošetati unutra-van i sve će biti u redu ... Neće. Ako niste do sada shvatili, pogledajte svoje prste i penis - nisu isti, ni izbliza.

Nedostatak higijene nije rijetkost kod muškaraca, pa ćemo ponoviti jednostavnu istinu - penis treba detaljno oprati svaki dan. Točka.

>> Pogreške koje muškarci rade u krevetu >>

Žene ne vole kad seks traje predugo. Da, zvuči čudno kad znamo da je ženama potrebno više vremena da postignu orgazam, no ako i muškarcu nešto krene po zlu pa nemilosrdno radi li radi ... žene se od toga neće dodatno napaliti, štoviše, mogle bi izgubiti želju, pogotovo ako vlažnost vagine nije dovoljna za dugotrajnu penetraciju.

>> Koje su vaše pogreške nakon seksa >>

I žene vole kad muškarci tijekom seksa raznim zvukovima daju do znanja da im nešto odgovara, tako da se ne treba sramiti ni u tome. Za kraj, pornografski seks treba ostati tamo gdje mu je mjesto - na ekranu računala. U vašem krevetu za njega nema mjesta ...

01.03.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno