« Žene
objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana
MYTHBUSTERS

Što vam stoji na putu ljubavi?

Ljubav je ponekad samo mit, a takvi vrlo često staju na put potencijalnoj vezi jer zamagljuju pravu istinu i donose probleme kojih ne treba biti

Čini vam se da ćete ostati sami?
Čini vam se da ćete ostati sami? (Arhiva)
Više o

ljubav

,

mitovi

,

samoća

Ljubav je... ljubav, zapravo, to bi trebalo biti dovoljno, no nesretnim sklopom okolnosti puno ljudi misli da je to - zaljubljenost. E sad, to su dvije vrlo različite stvari, što uostalom vrlo brzo shvati većina ljudi.

No, i dalje se oko ljubavi plete toliko mitova da ih više ima samo o seksu, nerijetko se događa da zbog njih ne uspijevamo pronaći zasluženu ljubav.

Kako se to ne bi dogodilo i vama, evo četiri mita koji su toksični i opasni za bilo kakvu vezu, a ljubavnu naročito:

>> Ljubavne laži u koje svi vjerujemo >>

Komunikacija - ne, ne treba se čuti svakih pola sata i da, ako se ne čujete cijeli dan to je sasvim u redu i normalno, jer svi trebaju imati i život izvan veze.

Prijatelji - to što ste u vezi ne znači da morate imati manje vremena za prijatelje ili ih, što je još gore, potpuno otkantati - prijateljstva se ne žrtvuju.

Savršenstvo - ne, savršena osoba za vas ne postoji u stvarnom svijetu, to ste trebali shvatiti s otprilike 12 godina, pa ako takvu čekate... šanse da ostanete sami cijeli život su 99.99%

>> Ljubav - tri istine koje ne želite čuti >>

Svađe - ako mislite da su svađe znak da si međusobno ne odgovarate, niste u pravu: teško je baš oko svega imati iste stavove, a konstruktivna svađa je zapravo vrlo kvalitetan oblik komunikacije u vezi.

18.04.2021. 21:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    18.04.2021. 23:13
    ako nema komunikacije onda nema nista nije vazna ni ljubav nego razimijevanje ne volim glumu
Novi komentar
nužno
nužno