« Seks
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
ZNATE LI?

Što pali muškarce, a što žene?

Potrebno je zadovoljiti neke preduvjete koji nisu isti za oba spola, pa evo par zanimljivih podataka o tome što uzbuđuje muškarce, a što žene

Što će napaliti njega, a što nju?
Što će napaliti njega, a što nju? (Arhiva)
Više o

seks

,

dobar seks

,

napaljenost

,

muškarci

,

žene

Seks može biti dobar samo ako su oba partnera uzbuđena, jer ako jedan nije - to jednostavno nije to, znate i sami. No, kako bi se to i dogodilo, potrebno je zadovoljiti neke preduvjete koji nisu isti za oba spola, pa evo par zanimljivih podataka o tome što uzbuđuje muškarce, a što žene.

Za početak, tužan podatak istraživanja -  i jedni i drugi ne znaju previše o seksualnom zadovoljstvu partnera, jer 80 posto muškaraca misli da su žene zadovoljne u krevetu, a zapravo ih je 61 posto takvih, dok su žene samokritičnije pa ih samo 55 posto misli da su im muževi zadovoljni, a tako se izjasnilo 79 posto njih.

Sad kad smo vam servirali lošu vijest, vrijeme je za dobre - muškarci se prvo napale na izazovnu odjeću partnerice, a ljubav je na drugom mjestu afrodizijaka, dok je kod žena situacija drugačija: ljubav je prva, a tek tada dolazi atraktivnost partnera.

Također, nije loše znati i ovo - muškarci su do braka najčešće imali šest do deset partnerica, njih četvrtina, dok je trećina žena izjavila da je imalo dva do pet partnera. No, čak je petina ispitanika rekla da je imala jednog jedinog partnera.

Zanimljivo je i da su muškarci u najvećem broju na kraju oženili onu partnericu s kojom su imali najbolji seks, njih više od dvije trećine, dok je istu stvar napravilo niti pola žena

Kad govorimo o željama u krevetu, spolovi su i tu različiti - kod muškaraca je 42 posto izjavilo da bi željelo da partnerice češće inicira seks, 41 posto ih jako želi više oralnog seksa, a čak 30 posto više analnog.

Žene bi, s druge strane, najviše voljele više predigre, njih 35 posto, trećini nedostaje komunikacije, 28 posto bi željelo da je partner izdržljiviji, a 22 posto je zainteresirano za više oralnog seksa.

Sad znate, pa na posao!

25.03.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno