« Metro World News
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
ČITANJE OSOBNOSTI

Što o svjetskim vođama govore njihovi potpisi?

GALERIJA - Stručnjakinja iz područja grafologije analizirala je autograme Obame, Merkel, Sarkozyja i drugih

Evo kako se potpisuje Hugo Chavez
Evo kako se potpisuje Hugo Chavez (MWN)
Više o

Hugo Chavez

,

Nicolas Sarkozy

,

Angela Merkel

,

Barack Obama

,

Felipe Calderon

,

grafologija

,

potpisi

,

luis ignacio lula da silva

,

autogram

Maricarmen Muñoz Barroso, svjetski poznata stručnjakinja za rukopis, analizirala je za Metro potpise šest svjetskih lidera, odnosno objasnila je što njihovi autogrami govore o njihovim osobnostima. Napomena - dopredsjednica Meksičkog grafološkog koledža nije znala čije potpise analizira.

Barack Obama, predsjednik SAD-a: Voli flertovati s osobama suprotnoga spola. Brzo razmišlja i voljan je žrtvovati se za vlastite ideale. Hiperaktivan je, nepopustljiv i pomalo nervozan. Sklon je uveličavanju problema, ali za njega cilj opravdava sredstvo.

Angela Merkel, njemačka kancelar ka: Ova je osoba vrlo intuitivna i ne voli miješati osobno s javnim. Vrlo je ljubazna i u njenim idejama se očituje određena doza naivnosti. Otvorena je prema promjenama, ali seksualnu tematiku smatra napadnom. Vrlo je osjećajna i dobra u odnosima s javnošću, ali preferira biti udaljenom od sukoba.

Nicolas Sarkozy, francuski predsjednik: Ova je osoba vrlo idealistična. I to toliko da bi s lakoćom mogla postati fanatičnom. Svaki projekt započinje s mnogo energije i nema teorije da zadrži taj svoj tempo zbog čega je nedosljedna. Uznemirena je i nervozna, ali istovremeno vrlo pragmatična i sklona umjetničkom. Nije timski igrač i najbolje radi sama. U ulozi ljubavnika je vrlo romantična i nepredvidljiva. Lako pada u depresiju.

Hugo Chavez, predsjednik Venezuele: Ovaj je čovjek snažnoga karaktera i vrlo je strog. Može biti impulzivan, nametljiv i okrutan i poprilično je rastresen. Najradije bi ostavio prošlost iza sebe, ali ne uspijeva. Previše je nepopustljiv. Njegovo obrazovanje bilo je strogo i on bi bio dobar u nekoj vojnoj ulozi i svakako bolji šef nego podređeni. Čini se da ima problema s kičmom.

Felipe Calderon Hinojosa, predsjednik Meksika: Vrlo je savjestan kad je u pitanju njegov imidž i uvijek se trudi ostaviti najbolji dojam. Vrlo je društven i pragmatičan i važna mu je ekonomičnost. Vrlo je žilav i sklon je agresivnim reakcijama. Timski je igrač.

Luiz Inácio Lula da Silva, predsjednik Brazila: Ovo je vrlo pragmatična osoba. Duboko je samouvjerena, ali istovremeno traži sklonište od svih i svega. Važna joj je uloga žene. Ovaj je čovjek vrlo prizemljen i nikad ne sanjari o budućnosti. Voli biti u središtu pozornosti i smatra se tradicionalistom. Vrlo je društven, poštivan, izravan i bez dlake na jeziku. Možete vječno živjeti s njim i nikada ga u potpunosti ne upoznati.

Piše: Gabriela Gutierrez/Metro Mexico
06.04.2010. 20:24:00
Novi komentar
nužno
nužno