« Žene
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
KARAKTER MUŠKARCA

Što njegovi prošli ljubavni pothvati stvarno govore o njemu

Njegove ljubavne veze iz prošlosti mogu vam dočarati koliko je on kvalitetan kao osoba, te vam ukazati što sve možete od njega očekivati

Upoznajte ga bolje
Upoznajte ga bolje (Shutterstock)
Više o

sreća

,

ljubav

,

brak

,

zaljubljenost

,

seks

,

muškarci i žene

,

ljubavna veza

,

romantika

,

karakter

Parovi uobičajeno ne razgovaraju o svojim ljubavnim pothvatima iz prošlosti, bilo zbog straha da ne saznaju ono što ustvari ni ne žele znati ili smatraju da je to intimna, osobna stvar koju partner ne mora znati, no bez obzira na razloge uspjesi i neuspjesi na ljubavnom planu puno toga otkrivaju.

Njegove ljubavne veze iz prošlosti mogu vam ukazati koliko je on kvalitetan kao osoba. Ako mu je neka djevojka slomila srce, ili ima problema s obvezivanjem, ili ima tendenciju da vara partnerice, sve su to korisni tragovi iz njegove romantične prošlosti koji vam govore što od njega možete očekivati u sadašnjosti.

Serijski monogamist - Termin "serijski monogamist" koristi se za osobe koje doslovce skaču iz jedne veze u drugu, odnosno nakon prekida traže novog partnera i to u najkraćem mogućem roku kako bi izbjegli samački život. Takvi muškarci vole da ih se voli, no sposobnost da odmah nakon prekida jedne ljubavne veze uđu u drugu pokazuje da su nesigurni te da se boje biti sami.

Varale su ga - Ako su vašeg momka bivše djevojke varale s drugim muškarcima, a možda i s pripadnicama istog spola - no to je onda udarac na ego od kojeg se rijetki oporavljaju, vrlo lako bi mogao imati ozbiljnih problema s povjerenjem. Takvi tipovi su oprezniji i ne otvaraju se tako lako kako bi spriječili da im trenutne ili buduće djevojke ponovno slome srce.

Još je zelen po pitanju veza - Ovaj tip muškarca je ili ekstremno izbirljiv po pitanju partnerica ili se jednostavno boji prići nekoj djevojci jer bi ga ona mogla odbiti. Bilo kako bilo, takvi momci bi mogli pobjeći glavom bez obzira na prvi znak ljubavnih problema jer nisu spremni, a ni ne znaju, da se za sreću u vezi trebaju potruditi.

Prati ga reputacija Casanove - Iako vam možda laska da hodate s takvim osvajačem i serijskim lomiteljom ženskih srdaca, morate biti svjesne da "vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada". Možda jeste, a možda i niste ukrotile zvijer, no da li uistinu želite živjeti da se svaki dan pitate jeli vam je bio vjeran?

Varao je partnerice - Iako njegovi pothvati iz prošlosti ne moraju nužno značiti da će i vas varati morate pod obavezno voditi razgovor na tu temu. Možda će vama i njemu biti neugodno no morate saznati zašto je "lutao" naokolo. Ako nije u stanju dati konkretan i zadovoljavajući odgovor zato je varao bivše, postoji velika mogućnost da se prošlost ponovi.

Hodao je sa "čudakinjama" - Tip koji je nepresušan izvor priča kako su sve njegove bivše bile depresivne i histerične ili dovodi normalne djevojke do ludila ili voli cure koje su luđakinje. U svakom slučaju, takav muškarac uživa u svakodnevnim dramama jer se osjeća superiornim ili ima potrebu da spasi svaku djevojku od njene kobne sudbine. Postoje dva scenarija, ili će od vaših minijaturnih mušica stvarati masivne probleme koje, eto na sreću, samo on može riješiti, ili će vas nogirati iste sekunde kada mu dosadite, odnosno preuzmete uzde svog života u svoje ruke.

Sto puta je prekinuo i 99 puta se vratio u naručje istoj djevojci - Očigledno je da takav muškarac nema pojma što želi. Takav tip donosi odluke kojih se ne drži do kraja, a postoji velika mogućnost da se neće u potpunosti predati vašoj vezi i možete očekivati da će i vas potezati za nos.

Rastavljen je - Iako društvo više ne osuđuje rastavljene ljude, vi bi morali saznati zašto i kako je propao njegov brak jer će vam to otkriti njegov karakter. Prije nego što stvari postanu ozbiljne između vas informirajte se o uzrocima bračnog brodoloma i budite sigurni da je rastava završena.

Žena ga je ostavila - Muškarac kojeg je supruga napustila može još uvijek biti bijesan ili patiti za njom, u svakom slučaju njegov ego je pretrpio snažan udarac. Trebale bi potanko znati zašto ga je ona napustila, no bez obzira koji je razlog budite spremne da ćete se uz svoje životne probleme morati nositi i s njegovim duhovima prošlosti.

11.02.2013. 21:39:00
Novi komentar
nužno
nužno