« Žene
objavljeno prije 9 godina
ZANIMLJIVO

Što muškarci više vole - dekolte ili mozak?

Ako ste se ikad pitali zašto je Clooney odabrao odvjetnicu koja se bavi ljudskim pravima, a ne neku hollywoodsku seks bombu ... evo vam odgovora

Vjerujete li da je muškarcima privlačniji - mozak?
Vjerujete li da je muškarcima privlačniji - mozak? (Shutterstock)
Više o

mozak

,

inteligencija

,

grudi

,

duge noge

Muškarci na ženama vole sve, reći ćete odmah na prvu, no kad je u pitanju potraga za životnom partnericom, i duge noge i dekolte nalaze se iza - mozga. Naime, inteligencija je muškarcima pokazatelj da će partnerica biti odgovoran roditelj.

Uz to, može biti siguran da će dijete bilo zdravo i kvalitetno hranjeno, a grudi mu nisu toliko važne - dovoljno je da su simetrične, a noge i ne moraju biti tako duge, važno je da nisu krive jer onda je mala šansa za razvojne bolesti tipa rahitisa.

>> Kako izgleda savršena žena >>

Možda ovo zvuči prilično grozno i podsjeća na ocjenjivanje neke domaće životinje, no ako mislite da žene drugačije procjenjuju muškarce i njihov potencijal za brak i obitelj - grdno se varate, tehnika je ista, samo su drugi detalji u pitanju.

Uz sve navedeno, muškarci (pod)svjesno traže i simetriju tijela i lica što im ukazije na stabilne gene u obitelji, a uži struk i šire butine također su na listi omiljenih stvari - sjetite se svih onih kipića božica plodnosti raznih starih civilizacija pa će vam sve biti jasno.

>> Savršena žena je kontradikcija muškog uma >>

Sve u svemu, većina komada s naslovnica nema baš neku veliku šansu ....

 

26.05.2015. 21:30:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    27.05.2015. 09:12
    Više vole pičku.
Novi komentar
nužno
nužno