« Žene
objavljeno prije 9 godina
STVARNO?

Kako muškarci doživljavaju žene s tetovažama

Tetovaža na ženi muškarcima je znak izražene seksualnosti i seksualne pristupačnosti, iako možda ta dama uopće nema takve ideje ...

Muškarcima je ovo kao poziv na seks
Muškarcima je ovo kao poziv na seks (Arhiva)
Više o

žene

,

seksualnost

,

tetovaže

,

muškarci

,

tetoviranje

Tetovaže su u zadnje vrijeme izašle na svjetlo dana i ne gledaju se tako podozrivo kao prije, a sve više žena ih ponosno izlaže znatiželjnim pogledima. Tu su veliku ulogu odigrali sportaši koji se prekrivaju raznim sličicama, a ne spadaju u kategoriju buntovnika bez razloga ili kriminalaca. 

No, kakvo je muško mišljenje o ženama s tetovažama? Nekad ste se mogli kladiti da se radi o ženi lakog morala, a danas ih imaju i poslovne žene i majke i ... svi. Je li to promijenilo muško razmišljanje? Istraživanje tvrdi da - nije.

>> Što vaše tetovaže govore o vama? >>

Zanimljiva metoda istraživanja prvo je zahtijevala od muškaraca da pregledaju slike žena i izdvoje najprivlačnije, koje su nakon toga poslane na sunčanje na plažu, a pola vremena su imale privremenu tetovažu na donjem dijelu leđa.

Pokazalo se da su muškarci istim ženama spremnije pristupali kada su imale tetovažu, a trebalo im je i bitno manje vremena da skupe hrabrosti za ulet

>> Razmišljate o tetoviranju? Pogledajte prvo galeriju najgorih tetovaža >>

U drugom dijelu istraživanja različitoj i puno većoj skupini muškaraca pokazane su slike žena s plaže, nekih sa, a nekih bez tetovaže. Rezultat već možete pogoditi - žene koje su imale tetovažu smatrane su lakšim plijenom i sigurnijom okladom za kraj večeri u krevetu.

Sve u svemu, muškarci žene s tetovažama smatraju seksualno pristupačnijima ... pa vi razmislite još jednom prije nego što svratite do lokalnog tatoo gurua.

25.05.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno