« Seks
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
BAŠ TAKO

Što muškarci obavezno vide tijekom seksa

Tijekom seksualnog odnosa muškarci, ma koliko se mislilo da im je samo na pameti kako doći do penetracije, primjećuju mnoge stvari kod svojih partnerica

Muškarci primjećuju - sve, ali nije ih baš briga
Muškarci primjećuju - sve, ali nije ih baš briga (Shutterstock)
Više o

seks

,

muškarci

Muškarce se i inače optužuje da ne primjećuju ništa - niti nove frizure, niti cipele, torbe, haljine... no, kad je seks u pitanju, to je jako daleko od istine.

Naime, tijekom seksualnog odnosa muškarci, ma koliko se mislilo da im je samo na pameti kako doći do penetracije, primjećuju mnoge stvari kod svojih partnerica, a za neke od njih dajemo ruku u vatru da nikad ne biste pogodile da su moguće.

Pa, evo pet stvari koje dokazano primjećuju:

Emocije - one nakon seksa, naravno. I da, on će vas možda i zagrliti, no jednako je velika (ako ne i veća) šansa da će zaspati, ne zato što je muška svinja, nego zato što je Majka Priroda to tako odredila.

Njezina nesavršenstva - vide oni sve, i celulit i neobrijane noge i prištiće... ali ih stvarno i iskreno nije briga, čim su ugledali golo žensko tijelo ostalo postaje potpuno nevažno.

 

Njezino nezadovoljstvo - ako žena misli da je uspješno sakrila svoje neodobravanje znanjem muškarca... nije. Daleko od toga. No, kako se radi o najintimnijim trenucima, muškarci su to skloni zanemariti, pogotovo ako su blizu vrhunca...

Svoja nesavršenstva - naravno da znaju da ih imaju, ali jako dobro vide kad ih je partnerica primjetila i, naravno, nije im baš drago...

Trud - svaki trud koji partnerica ulaže u seks primjećuje se, bilježi i nagrađuje jednako, ako ne i s kamatama... pa cure, nemojte se štedjeti, (gotovo) svaki muškarac potrudit će se uzvratiti na isti način.

06.03.2017. 21:31:00
Novi komentar
nužno
nužno