« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
ALOOOO

Što muškarci ne znaju o svojim ženama

Količina jednostavnih činjenica koje muškarci obično ne znaju o svojoj dragoj je jednostavno nevjerojatna

Ovaaaj ... danas je ... hmmmm
Ovaaaj ... danas je ... hmmmm (Shutterstock)
Više o

žene

,

brak

,

muškarci

,

važni datumi

,

godišnjice

Tvrtka Superdrug krenula je u istraživanje potaknuta idejom da pomogne muškarcima odabrati pravi poklon za ženu ili curu, no rezultati koje su dobili bacili su ih u depresiju, jer je stvarno teško pomoći nekome tko nema pojma o osnovnim informacijama. 

Naime, skoro 40 posto muškaraca nema pojma koji broj grudnjaka im nosi partnerica, a 23 posto ne zna konfekcijski broj svoje drage. Preko trećine ih ne zna koji je omiljeni parfem njihove partnerice, a četvrtina nema ideju u kojem se dućanu voli oblačiti.

Ma kako gornji podaci bili grozni, stiže još gora informacija - 12 posto muškaraca ne zna, stvarno ne zna kad im bolja polovica slavi rođendan?

Zbunjena muška ekipa nastavlja iznenađivati neinformiranošću, pa je tako 11 posto njih priznalo da nema pojma farba li im se draga ili ne, deset posto ih ne zna što zapravo radi njihova žena na poslu, a ime najbolje prijateljice ne zna 20 posto muškaraca.

Fascinantna nemarnost je obilježje i 54 posto ispitanika koji su rekli da ne znaju ženin broj telefona napamet, tako da nije ni čudo da u 40 posto slučajeva muškarac ženi za blagdane kupi potpuno pogrešan poklon.

Znači, informirajte se ako živite u mraku, pa ćete lakše nagovoriti simpatičnu prodavačicu da vam pomogne odabrati poklon koji, za promjenu, neće izazvati podsmijeh ili ljutnju vaše ljepše polovice.

27.11.2012. 15:17:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    27.11.2012. 16:18
    A 100 % ih ne zna kaj one zapravo uopće hoće.
Novi komentar
nužno
nužno