« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE

Što muškarci ne mogu smisliti na ženama

Muškarcima su žene sve na svijetu, govore i misle o njima veći dio svog vremena, no unatoč tolikom obožavanju, nešto im ipak nevjerojatno smeta

Previše šminke je - loše
Previše šminke je - loše (Arhiva)
Više o

žene

,

šminka

,

muškarci

Muškarcima su žene, uz zrak i vodu, najpotrebnije na svijetu, ali ipak stalno imaju neke primjedbe na njihovo ponašanje. Najčešće je to više prigovaranje reda radi, a pravi problem koji imaju sa ženama obično prešućuju.

Na znanje i ravnanje ljepšem spolu - preko 40 posto muškaraca smatra da žene imaju previše šminke na licu, a čak pet posto više priznaje da ih prejaka šminka može potpuno odbiti.

Kako bi stvar bila još ozbiljnija, trećina muškaraca ne voli umjetni ten iz solarija ili krema za samotamnjenje. Uvjerljivo najpopularnija šminka je crveni ruž za usne, jer se tek pet posto muškaraca izjasnilo da im smeta.

>> Žene uglavnom pretjeruju sa šminkom >>

Žene bi se mogle zabrinuti, pogotovo onih 14 posto koje nikad ne izlaze iz kuće bez šminke, ili 17 posto onih koje otkazuju spojeve ako se ne stignu našminkati.

Stoga, poradite malo na tome, posjetite vizažiste i naučite s minimumom šminke postići maksimalan učinak - imat ćete više uspjeha kod muškaraca.

08.08.2015. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno