« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
HE HE

Kako postati pravi frajer?

Obećanja svakako trebate držati, jer pravi muškarac drži svoju riječ i mora biti osoba od povjerenja

Kako biti pravi alfa mužjak
Kako biti pravi alfa mužjak (Arhiva)
Više o

muškarci

,

alfa mužjak

,

frajeri

,

pravi frajeri

Pravi frajeri ne izlaze iz mode i ženama su uvijek privlačni, to je istina koja se vjerojatno nikad neće promjeniti, no kako postati takav lik? To pitanje muči velik broj muškaraca jer se rijetki rode baš takvi.

Ipak, ako imate malo jaču volju i želju postati pravim frajerom, malo što vam može stati na put, pa krenite tako da postavite čvrste granice koje nikada nećete prijeći, ali baš ni pod koju cijenu.

Čvrst stav ovog tipa vrlo brzo će privući pažnju žena koje vole takav tip muškaraca. Naravno, trebate zahtijevati iste stvari od sebe i drugih ljudi, jer dvostruki su standardi nešto najgore što će vas ocrniti u očima žena.

Podrazumijeva se da ste kavalir koji sluša potrebe svoje žene i tretira je s ljubavi i poštovanjem. Vaš autoritet će ulijevati poštovanje i sigurnost, pa se prema svima trebate ponašati jednako, brinuti o nemoćnima i pomagati kome treba

Uz to, obećanja svakako trebate držati, jer pravi muškarac drži svoju riječ i mora biti osoba od povjerenja. Uz to, morate biti svjesni svega što se oko vas događa, znate prave odgovore i dajete dobre savjete.

Morate svoje snove ostvariti vrijednim radom, bez prečica i nečasnih radnji, no istovremeno imate vremena za svoju dragu. Kad vam se dogodi neka greška i doživite poraz prihvaćate ga kao sastavni dio života, ne krivite druge za to i učite na svojim greškama. 

I za kraj, hodajte uspravno i sigurno, nemate se zašto kriti, a kao pravi alfa muškarac morate voditi računa o svom izgledu. 

Kad primjenite sve navedeno, a uz to budete i istinoljubivi, vaš put prema alfa mužjaku je završen i možete uživati u pažnji dama - ako ste stvarno ispunili sve ono što smo prije napisali, naravno ....

06.08.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno