« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
LOOL

Što muškarce izbezumljuje u braku

Kad muškarac jednom stane pred oltar, nalazi se u teškoj panici, no nakon toga slijede još neke stvari koje jači spol jednostavno užasavaju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

brak

,

kućanski poslovi

,

muškarci

,

obaveze

Muškarci koji misle da je vjenčanje traumatičan događaj prilično će se iznenaditi kad započne bračni život sa zamkama koje definitivno nisu očekivali. Primjerice, ako je vaša draga prije braka i bila suzdržana u pričama o svojim prijateljicama, prsten na ruci srušit će sve barijere i bujica može krenuti.

Naravno, to je muškarcima prilična muka, jer oni vole znati poantu bilo koje priče čak i prije nego što je čuju, što je potpuno suprotno od ženskog načina izlaganja, tako da svog muškarca možete spasiti muka redovnim trač partijama s prijateljicama. 

Neke navike je teško mijenjati, a pogotovo kad se radi o slobodnom vremenu, no u braku ipak trebate provoditi vrijeme zajedno. Muškarcima će biti čudno kako najednom ne mogu baš svaki dan na pivo s dečkima, ali druženje s partnericom ima druge čari koje vrijedi stalno iznova proučavati.

O punicama i svekrvama vjerojatno ne treba trošiti riječi, jer su one kao zapete puške čekale da završi ceremonija i da mogu doći na svoju prirodnu poziciju osoba koje sole pamet partneru svog djeteta. Mnogi se muškarci neugodno iznenade kad slatka sijeda gospođa postane opaka rospija, ali neka ih tješi činjenica da je isti šok doživjela i njihova draga.

Jednako tako, brak je dao neku stabilnost i osjećaj sigurnosti ženi, pa se mogu pokazati i neke njene male mane koje je do tada uspješno skrivala - kuhanje joj baš i nije jača strana ili jednostavno ne misli da to treba raditi svaki dan, a obiteljske obaveze će se nakon vjenčanja udeseterostručiti, pa će vam kuća prilično često biti puna ljudi koje i ne želite gledati. 

No, sve je to brak. Dobro i loše, tako da su u pravu oni koji tvrde da je dogovor osnova svakog dobrog braka. Stoga, kad prođe početni šok, krenite u pregovore ...

10.02.2014. 21:29:00
Novi komentar
nužno
nužno