« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
STVARNO?

Što muškarce čini sretnima? Nije seks ...

Vjerovali ili ne, od sedam ponuđenih stvari koje ih čine sretnima, muškarci su seks stavili na - posljednje mjesto!

Prijatelji su muškarcima važniji od seksa
Prijatelji su muškarcima važniji od seksa (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarci

,

sreća

,

prijatelji

,

seks

,

zdravlje

,

posao

Muškarcima je seks najvažnija stvar u životu, rekla bi većina žena, no istraživanje provedeno na prilično velikoj skupini muškaraca od 20 do 60 godina starosti pokazala je da to - nije istina.

Naime, na prvom su mjestu muškarcima prijatelji, štoviše, istraživanja su pokazala da bi se rado odrekli i 300 tisuća eura samo da se mogu družiti s njima svakog dana . Zašto? Zato što im takva druženja uzrokuju pojačano izlučivanje serotonina, hormona sreće.

>> Sreća i zdravlje muškarca ovise o druženju s prijateljima >>

Druga stvar je zdravlje, osnova svake sreće, dok je treća sretna partnerica, jer kad je ona sretna, i muškarac može mirnije i zadovoljnije živjeti.

>> Za dobar brak važnija je sreća žene >>

Posao koji ispunjava je sljedeći, jer muškarcima je od novca često važnije zadovoljstvo na poslu, mogućnost da rade ono što vole od materijalne nagrade. Porodica je odmah iza toga, a samo kao informacija - razina zadovoljstva bračnim životom je najveća nakon vjenčanja, a najniža u četrdesetim godinama. 

>> 10 stvari koje usrećuju muškarce >>

Muškarcima je od seksa važnija čak i blizina radnog mjesta, jer dugotrajno svakojutarnje putovanje na posao donosi izuzetno visoke razine stresa.

I, na kraju, tek na sedmom mjestu je seks ... nevjerojatno, nije li?

14.11.2014. 21:31:00
Novi komentar
nužno
nužno