« Život
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
HE HE

Što lajkanje na Facebooku govori o vama

Kakva ste osoba može se zaključiti jednim pogledom na vaš timeline - vaši komentari i lajkovi otkrivaju puno o vašem karakteru

Kako prepoznati karakter prema Timelineu
Kako prepoznati karakter prema Timelineu (Arhiva)
Više o

Facebook

,

karakter

,

komentari

,

lajkanje

,

Timeline

Facebook je sjajno mjesto za čitanje karaktera, tvrde psiholozi koji kažu da se prema komentarima, statusima i lajkovima može shvatiti kakvi ste. To se naročito odnosi na žene, pa ćete sramežljivu osobu prepoznati po vrlo rijetkim komentarima ili lajkovima. Takve osobe su inače odane i nikad ne zaboravljaju važne datume.

>> Što izbor seksi igračke govori o vašem karakteru >>

Tjeskobna osoba ima timeline pun negativnih komentara, stalno dijele linkove o raznim katastrofama i tragedijama. Takve osobe utjehu mogu pronaći samo u situacijama koje nemaju sretan ishod.

Adrenalinski ovisnici stalno objavljuju sve o sebi - banalnih podataka nikad dosta za njih, a to samo govori da se radi o osobi kojoj je vrlo često dosadno i želi uzbuđenje, biti u centru pažnje na bilo koji način.

>> Što omiljena hrana govori o vašem karakteru >>

Osoba koja voli izazivati objavljivat će svu moguću egzotičnu hranu koju je pojela ili skuhala, a sve u cilju dobivanja oprečnih reakcija. Naravno, ako je timeline pun nezdrave hrane, na taj način samo traži istomišljenike zbog osjećaja krivnje što je to pojela.

>> Brzina pisanja govori o karakteru >>

Pozitivna osoba kao da je ispala iz Disneyevog crtića, timeline je prepun filmića i slikica djece i slatkih peseka i maca, vjenčanja i dugovječne ljubavi. Lajkaju kao lude, hvale sve svoje Facebook prijatelje i, zapravo, uživaju u nalaženju lijepih riječi za sve.

08.11.2014. 18:45:00
Novi komentar
nužno
nužno