« Seks
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
OPA :)

Što je ženama na umu tijekom seksa

Najčešće im je na pameti netko drugi, i to u rasponu od hollywoodskih ljepotana preko bivših ljubavnika do tipova koje su vidjele u porniću

O čemu se razmišlja?
O čemu se razmišlja? (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

misli

,

razmišljanja

Žene tijekom seksa u glavi imaju cijeli roj misli koje se, kad bi ih u tim trenucima izgovorile na glas, sigurno ne bi svidjele partneru.

>> O čemu razmišljaju žene za vrijeme seksa >>

Vjerovali ili ne, one same priznaju da im je najčešće  na pameti netko drugi, i to u rasponu od hollywoodskih ljepotana preko bivših ljubavnika do tipova koje su vidjele u porniću, a nerijetko je tema razmišljanja i - što će biti sutra za ručak!

Svaki bi iole obaviješteni muškarac morao shvatiti da im je ručak na pameti jedino u slučaju kad im je beskrajno dosadno, za što je odgovoran partner.

Kako dolazi do toga? Jednostavno, ako se muškarac koncentrira jedino na sebe, svoje uživanje u seksu i svoje misli, neće obraćati pažnju na govor tijela partnerice, kojoj bi se tada na pameti mogao pojaviti i - prljavi veš koji treba oprati.

Savjet je jednostavan - ako želite biti na pameti svojoj dragoj i u tim trenucima, naučite raditi sve što treba kako bi zaokupili njenu pažnju ...

03.05.2016. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno