« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
HE HE

Skinite višak kilograma - pizzom

Ma koliko to vama sumanuto zvučalo, pizza je apsolutno genijalna pomoć u svakoj dijeti i od velike je pomoći u skidanju viška kilograma

Pizza za mršavljenje? Da, moguće je :)
Pizza za mršavljenje? Da, moguće je :) (DeviantArt)
Više o

pizza

,

mršavljenje

,

višak kilograma

Pizza je jelo kojem će rijetko tko odoljeti, jer kad zamiriše onim svojim zamamnim mirisom i vidite rastopljeni sir, ukusnu šunku, gljive i ostale dodatke koje volite, obično ćete odbaciti sve ograde i navaliti bez grižnje savjesti.

Ona će doći, naravno, kasnije, kad se punog želuca izvalite pred televizor i počnete razmišljati koliko ste kalorija unijeli i što sve morate napraviti kako bi ih spalili. Unatoč svemu tome, znanstvenici tvrde da je upravo pizza idealno jelo koje će vam pomoći skinuti višak kilograma. 

Zvuči sumanuto? Ni u ludilu, ako primjenite metodu koju su smislili u Portugalu. Dakle, priča je jednostavna - započnete dijetu, držite se svih naputaka, no jednom tjedno priuštite si pizzu po svom ukusu.

Na taj ćete način sami sebe nagraditi za sav trud koji ste uložili u ostatku tjedna, a pokazalo se da je takva nagrada bila fantastičan stimulans za nastavak dijete i da su ljudi koji su primjenjivali ovu zabavnu ideju rjeđe odustajali od dijete i postizali bolje rezultate - prevedeno, skidali više kilograma!

Stoga, isprobajte ...

27.08.2016. 17:15:00
Novi komentar
nužno
nužno