« Seks
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
MA DA?

Seks u troje - san svake treće žene

Ako ste mislili da žene stvarno rijetko maštaju o seksu, grdno se varate - ne da to rade, nego im ide možda i bolje nego muškarcima

Oh la la... :)
Oh la la... :) (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

seks u troje

,

menage a trois

,

maštanje

Seks u troje obično je san muškaraca... ili je to samo privid? Ako ćemo vjerovati istraživanju jednog od vodećih proizvođača kondoma, i ženama je draga pomisao o trećoj osobi u klinču, štoviše, čak trećina bi to rado isprobala s dvojicom muškaraca.

Dobro, teško je stići muškarce u maštanju, jer njih gotovo tri četvrtine povremeno sanja o susjedi, zgodnoj konobarici iz obližnjeg kafića ili, čak, najboljoj frendici svoje drage kao gostu u krevetu.

Žene su ipak prilično nesklone seksu za jednu noć, preciznije, podržava ga tek svaka deseta, a jednako toliko njih privlači drugi nedosanjani san velikog broja muškaraca - analni seks.

Prilično zanimljivo je i što žene privlači više od seksa. Na vrhu se nalazi ugodno druženje s prijateljicama, a slijedi dobar obrok, spavanje i omiljena serija.

Za kraj, kako žene biraju partnere? Očekivano, ženama je daleko najvažnija ljubav (54%), zatim izgled (19%), dok se seks s nevelikih 8% nalazi na trećem mjestu

29.09.2017. 21:35:00
Novi komentar
nužno
nužno