« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 1 godinu
NA STRUJU

Seat el-Born – svjetska premijera koncept modela budućnosti

Marka Seat opremila je koncept tehnologijom hiper povezivosti, među čije se značajke ubrajaju infotainment sustavi s upravljanjem glasovnim naredbama

Seat el-Born
Seat el-Born (Automania)
Više o

Seat

,

Volkswagen

,

MEB

,

el-Born

,

CUV

Seat pokreće svoju ofenzivu elektromobilnosti. Marka Seat predstavlja svoju viziju električne tehnologije primijenjene na tako različita vozila kao što su urbani model s dva sjedala ili CUV (Cross Utility Vehicle, odnosno crossover terensko vozilo) s vrhunskim performansama.

To su ujedno dvije komplementarne alternative današnjim potrebama za mobilnošću. Tvrtka prvi put globalno predstavlja u Ženevi model el-Born, prvo 100% električno vozilo koje se temelji na modularnoj električnoj platformi (MEB) Volkswagen koncerna. Ovaj model naglašava predanost razvoju održivije mobilnosti ovog poduzeća.

Marka Seat opremila je koncept tehnologijom hiper povezivosti, među čije se značajke ubrajaju infotainment sustavi s upravljanjem glasovnim naredbama. Ovaj je koncept poduzeće razvijalo u posljednjih nekoliko godina i on je marku Seat učinila tržišnim predvodnikom kada je riječ o povezivosti. Elektrifikacija, povezivost i mikromobilnost te rekordna prodaja i financijski rezultati glavne su prednosti koje Seat čine poduzećem sa svijetlom budućnošću.

Sve detalje pročitajte na portalu Automania.hr

06.04.2019. 14:14:00
Novi komentar
nužno
nužno