« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Savjeti za čišćenje organizma

Potrudite se da se vaša prehrana sastoji od smeđe riže, kus kusa, heljde, različitih vrsta graha, slanutka, divlje riže, kruha od integralnog brašna, bulgura, integralne tjestenine i leće

Kako očistiti organizam
Kako očistiti organizam (Arhiva)
Više o

detoksikacija

,

savjeti

,

čišćenje organizma

Čišćenje oganizma najbolje je napraviti uz detoksikaciju, a u nastavku vam donosimo nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći u tome.

Za početak počnite sa vodom, koju trebate piti u što većim količinama. Voda je najvažnija za zdravlje čovjeka jer ima važnu ulogu u svim fiziološkim procesima organizma. Pa ne ćudi što je voda neizostavan dio svake detoksikacijske dijete.

Potrebno vam je barem 10 čaša vode na dan kako bi zadovoljili potrebe organizma. Voda će pomoći poboljšati metabolizam, izgled kože i raspoloženje te eliminirati toksine iz organizma.

Mahunarke i integralne žitarice su odličan izvor vitamina, proteina, antioksidansa, minerala i dijetalnih vlakana. Potrudite se da se vaša prehrana  sastoji od smeđe riže, kus kusa, heljde, različitih vrsta graha, slanutka, divlje riže, kruha od integralnog brašna, bulgura, integralne tjestenine i leće.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/Ženski svijet
15.08.2017. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno