« Seks
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
STVARNO?

Samo su muškarci loši u krevetu?

Broj žena koje su loše u krevetu jednak je broju muškaraca kojima se može priljepiti ista etiketa.

Dečki, poradite malo na sebi ...
Dečki, poradite malo na sebi ... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

seksualne sklonosti

,

orgazam

,

muškarci

,

kvaliteta seksa

,

bolji seks

,

najbolji seks

Uvidom u seksualni život prosječnog muškarca utvrdit ćemo da je broj njegovih nezadovoljnih partnerica skoro jednak broju onih koje su prosječno zadovoljne. Broj iznimno zadovoljnih mjeri se u par postotaka, možemo reći kao i sve ostale stvari u životu, ekstra kvaliteta je jako rijetka.

Kvaliteta izvedbe ovisi o velikom broju čimbenika, a pojednostavimo li, možemo sve sažeti u rečenicu: "Kakav izazov, takva akcija!" Razmislite li o ovome, loša tehnika, prerani završetak i "veličina" nisu više jedini razlog loše ocjene. Kako bismo vam dočarali, upotrijebit ćemo laganu usporedbu. I najveći gurmani kad su gladni, a jelo neukusno, neće dugo uživati, već će samo utažiti onu osnovnu glad i što prije završiti s objedom.

Naravno, nisu muškarci savršenstvo bez mane, ali odgovornost svakako nije u potpunosti na njima, te bi se žene trebale opreznije izjašnjavati o nečijim sposobnostima to jest nesposobnostima jer tada govore i o sebi.

Glavne ženske pogreške

Glavna pogreška koju žene čine jest stav i misao da u krevetu one budu nazočne i to je dovoljno.

Sljedeća pogreška jest to da ne poznaju vlastito tijelo, ali s pravom od svojeg partnera očekuju da im on pronađe ono što je za njih najstimulativnije i što ih najviše uzbuđuje.

I treća stvar u kojoj griješe jest ta što ne govore što vole i što im se sviđa. Nevjerojatno je da brbljaviji spol baš u ovim aktivnostima šuti kao zaliven.

08.12.2012. 22:44:00
Novi komentar
nužno
nužno