« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Revolucija u tretiranju celulita

‘Narančina kora’ na vašem tijelu nakon tretmana radiovalovima postat će prošlost

Fotografija vijesti
Više o

celulit

,

mršavljenje

,

RF uređaj

RF uređaj, novitet na svjetskom tržištu, predstavlja revolucionarnu, neinvazivnu metodu eliminacije celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela te zatezanja kože i kožnih nabora. RF uređaj radi na principu visokofrekventnih elektromagnetskih valova koji daju ubrzanu alternaciju polariteta elektromagnetskog polja, koja inducira visokofrekventnu rotacijsku oscilaciju u molekulama vode.

Takva ultrabrza rotacijska oscilacija producira energiju u obliku topline koja se kontrolirano širi u okolno tkivo, zagrijava ga i ima mnoge pozitivne učinke na njega. RF valovi imaju snažan lipolitički učinak na masno tkivo, ubrzavaju metabolizam te potiču limfnu drenažu i cirkulaciju, što dovodi do pojačanja cirkulacije i boljeg anticelulitnog učinka. Koža se nakon tretmana zateže, postaje glatka i sjajna bez nabora te gubi izgled “narančine kore”.

Bolje od liposukcijeNovi uređaj na svjetskom tržištu, RF, odnedavno prisutan i kod nas, radi na principu visokofrekventnih elektromagnetskih valova koji produciraju toplinu u tkivo i imaju pozitivne učinke na njega. Ubrzavaju metabolizam i potiču limfnu drenažu, što dovodi do pojačanja cirkulacije i boljeg anticelulitnog učinka. Ovakvim tretmanom postiže se efekt liposukcije, ali bez neželjenih efekata i bez boli.

Topljenje jastučića na bokovima

Izvanredni rezultati postižu se kod masnog tkiva i celulita na trbuhu, bokovima, bedrima te oko koljena jer tu ujedno ima i najviše tekućine koja dobro provodi RF valove.

Ovim tretmanima postižu se efekti liposukcije, ali bez neželjenih efekata i boli. U tome i jest revolucija RF-a, jer se na neinvazivan način postižu rezultati koje smo prije mogli postići samo liposukcijom. Uz to što se smanjuje obujam trbuha, višak kože se zategne, masni jastučići na bokovima i bedrima se tope, a koža zateže i uglađuje. 

Piše: Pripremila: dipl. ing. Manuela Šapro, kozmetičarka
19.05.2008. 22:40:34
Novi komentar
nužno
nužno