objavljeno 19.05.2008. 22:40:34

Revolucija u tretiranju celulita

‘Narančina kora’ na vašem tijelu nakon tretmana radiovalovima postat će prošlost

Fotografija vijesti

RF uređaj, novitet na svjetskom tržištu, predstavlja revolucionarnu, neinvazivnu metodu eliminacije celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela te zatezanja kože i kožnih nabora. RF uređaj radi na principu visokofrekventnih elektromagnetskih valova koji daju ubrzanu alternaciju polariteta elektromagnetskog polja, koja inducira visokofrekventnu rotacijsku oscilaciju u molekulama vode.

Takva ultrabrza rotacijska oscilacija producira energiju u obliku topline koja se kontrolirano širi u okolno tkivo, zagrijava ga i ima mnoge pozitivne učinke na njega. RF valovi imaju snažan lipolitički učinak na masno tkivo, ubrzavaju metabolizam te potiču limfnu drenažu i cirkulaciju, što dovodi do pojačanja cirkulacije i boljeg anticelulitnog učinka. Koža se nakon tretmana zateže, postaje glatka i sjajna bez nabora te gubi izgled “narančine kore”.

Bolje od liposukcijeNovi uređaj na svjetskom tržištu, RF, odnedavno prisutan i kod nas, radi na principu visokofrekventnih elektromagnetskih valova koji produciraju toplinu u tkivo i imaju pozitivne učinke na njega. Ubrzavaju metabolizam i potiču limfnu drenažu, što dovodi do pojačanja cirkulacije i boljeg anticelulitnog učinka. Ovakvim tretmanom postiže se efekt liposukcije, ali bez neželjenih efekata i bez boli.

Topljenje jastučića na bokovima

Izvanredni rezultati postižu se kod masnog tkiva i celulita na trbuhu, bokovima, bedrima te oko koljena jer tu ujedno ima i najviše tekućine koja dobro provodi RF valove.

Ovim tretmanima postižu se efekti liposukcije, ali bez neželjenih efekata i boli. U tome i jest revolucija RF-a, jer se na neinvazivan način postižu rezultati koje smo prije mogli postići samo liposukcijom. Uz to što se smanjuje obujam trbuha, višak kože se zategne, masni jastučići na bokovima i bedrima se tope, a koža zateže i uglađuje. 

Piše: Pripremila: dipl. ing. Manuela Šapro, kozmetičarka
19.05.2008. 22:40:34
http://m.metro-portal.hr/revolucija-u-tretiranju-celulita/7421/