« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
SAVJETI

Produžite život za deset godina s par zdravih navika

Život je moguće značajno produžiti vrlo jednostavnim trikovima koji će vam promijeniti kvalitetu življenja i učiniti vas sretnijom osobom

Dodajte si cijelo desetljeće
Dodajte si cijelo desetljeće (Arhiva)
Više o

sreća

,

dug život

,

savjeti za dug život

Sreća i dug život idu ruku pod ruku, a za Daily Mail je poznata naturopatkinja Barbara Botani dala deset savjeta kojima ćete, bez ikakvih kremica, lijekova i sličnih "čudesa" lagano dodati cijelo desetljeće svom životnom vijeku.

Za početak, osigurajte kvalitetan san jer je to izuzetno važno i za zdravlje i za izgled. Neka krevet bude udoban, jastuci i posteljina od prirodnih tkanina što će regulirati cirkulaciju zraka i vlagu, a uz to i spriječiti boranje lica.

>> 8 super savjeta za dug život >>

Nemojte se živcirati zbog nepotrebnih stvari - kod nekih je stvari ishod isti bez obzira na vaše živciranje, pa čemu onda to?

Smanjite unos kave - istraživanja kažu da je četiri šalice dnevno sasvim dovoljno, a ako uz to prestanete pušiti ... zdravlje će se čudesno popraviti.

>> Savršen recept za dug i zdrav život >>

Nasmijte se nekome - bilo kome, poznatom ili nepoznatom, odgovorite na smiješak ili ga vi uputite prvi, trenutno ćete se bolje osjećati.

Manje sjedite - previše sjedenja ima poguban utjecaj na duljinu života, jer nakon 25. godine svaki sat pred televizorom skraćuje život za čak 22 minute!

>> 7 tajni za dug i sretan život koje nećete pročitati u časopisu >>

Budite pozitivni - prestanite se žaliti kako je život težak, jer emocije i raspoloženje igraju vrlo važnu ulogu u tome kako će se odvijati život.  Ako stalno govorite kako će vam dan biti loš, a posao dosadan - najvjerojatnije će tako i biti.

Svake večeri skinite šminku - teška šminka preko noći će isušiti kožu lica, donijeti iritacije i bore, a to vam stvarno ne treba.

>> Hrana za dug i zdrav život >>

Vježbanje će pomoći u održavanju zdrave težine i psihofizičke kondicije, što će vam produljiti život.

Kremu za sunčanje koristite obilno, koža će izgledati ljepše ako spriječimo poguban utjecaj sunca, a uz to ćete šansu za dobivanje melanoma smanjiti na minimum.

>> Mladolik izgled garantira vam dug život >>

Za kraj, riješite se svih osoba koje vas iscrpljuju - prijateljstva trebaju hraniti dušu, a ne uzimati od nje, pa prestanite trošiti energiju na druženje s ljudima koji vas iscrpljuju.

Jednostavno, nije li?

31.05.2015. 10:20:00
Novi komentar
nužno
nužno