« Seks
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
MMM

Probudite strasti pod plahtama - mirisima

Mirisi su važan dio doživljaja u krevetu, no ne parfemi, nego prirodni mirisi kojima ćete sigurno zapaliti partnera

Neka mirisi donesu dodatno uzbuđenje
Neka mirisi donesu dodatno uzbuđenje (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

mirisi

,

kokoš

,

citrusni mirisi

Mirisi igraju veliku ulogu u krevetu, no ako mislite da se radi o parfemima, varate se - jači utjecaj imaju prirodni mirisi koji će i vas i partnera dodatno napaliti.

Recimo, miris kokosa jednostavno tjera muškarca da vas poželi pojesti od užitka, tako da se toplo preporučuje upotreba šampona s mirisom kokosa, a ako ste na spoju, naručite neko piće s aromom kokosa.

Nema tog muškarca koji ne obožava suptilni, svježi citrusni miris koji je uz to i poticajan, a ljeto je uvjerljivo najbolje doba kad ih možete koristiti. Primjerice, miris naranče je stimulirajuć, pa se i u aromaterapiji koristi za razbuđivanje i poticaj. 

Jednostavan i svjež miris jabuke također je vrlo privlačan, a dovoljna je i slika sočne jabuke koju grizete da poželite to napraviti i partnerici. Oblizali bi je kad miriše po čokoladi, tako da se ženama može naglasiti da je miris čokolade prava eksplozija u krevetu.

Vanilija je ženstven miris za kojim neki muškarci jednostavo polude, jer ih podsjeća na kolače koje bi rado pojeli. Ako imate miris vanilije na vratu i iza uha, budite sigurni da će tim dijelovima posvetiti naročitu pažnju. 

U nedostatku svega navedenog, oslonite se na svoj prirodni miris tijela, ne stavljajte nikakve parfeme ili dezodoranse jer će to upaliti bez greške. 

21.08.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno