« Seks
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
OLD SCHOOL

Najjednostavnija pravila dobrog seksa

Predigra je važna stvar i nemojte ni slučajno pomisliti da nije tako. Neka bude spora i duga, istražujte partnerovo tijelo i odgodite penetraciju što je više moguće

Jednostavni savjeti koji su - sjajni
Jednostavni savjeti koji su - sjajni (Dreamstime)
Više o

savjeti

,

dobar seks

Savjeta za najbolji seks ima i previše, toliko da ih možete čitati danima i stalno saznavati nešto novo, no kad se malo bolje pogledaju, zaboravljaju se osnove, a promiče se ekstravagancija. 

Par detalja koje ne treba zaboraviti - prvi seks s novim partnerom nikad nije i neće biti najbolji seks, osim ako se ne nađete u krevetu s bogom/božicom seksa neke orijentalne mitologije. Strah i nervozna su prisutni kod oba partnera i potpuno su normalna stvar.

>> Kakav seks treba svakom paru >>

Najvažnija stvar je - predigra i nemojte ni slučajno pomisliti da nije tako. Neka bude spora i duga, istražujte partnerovo tijelo i odgodite penetraciju što je više moguće. 

Uz to - seks je smiješan. Radimo lude izraze lica, ispuštamo nemoguće zvukove i to je stvarno smiješno. Tako da ako vam partner/ica prasne u smijeh usred seksa, nemojte se ljutiti.

>> Tri savjeta za potpuno zadovoljstvo u krevetu >>

Ne zaboravite - jutarnji seks liječi mamurluk. Bolje od bilo čega što možete smućkati, popiti ili pojesti. Zapamtite to

Za kraj - tražite da vam se radi ono što volite, želite i sanjate, inače to nikada nećete isprobati i mogli bi to zamjeriti partneru - a zapravo je dovoljno reći: Dragi, a da sada malo ....

 

20.08.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno