« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
PRIRODA

Prirodni antibiotici naših starih

Ljudi su preživjeli sve nedaće koje im je život na Zemlji pružio velikim dijelom i zbog korištenja prirodnih lijekova koji su često učinkovitiji od farmaceutskih

Med i češnjak su među najjačim prirodnim lijekovima
Med i češnjak su među najjačim prirodnim lijekovima (Arhiva)
Više o

med

,

kupus

,

priroda

,

origano

,

jabučni ocat

,

prirodni lijekovi

,

bijeli luk

,

prirodni antibiotici

Bijeli luk/češnjak - jača imunitet i djeluje vrlo učinkovito protiv bakterija i virusa, a glavni aktivni sastojak alicin uništava bakterije, gljivice i parazite.

Jabučni ocat - organski jabučni ocat moćan je antibiotik i antiseptik, ujedno i smanjuje kiselost organizma što je sjajna prevencija za cijeli niz bolesti među kojima je i više vrsta raka. 

Kupus - ova neugledna i zapostavljena biljka fantastičan je izvor vitamina C, snažno djeluje protiv bakterija i potiče probavni sustav na bolji rad, što ga je i uvrstilo u velik broj dijeta.

Origano i ulje od origana - ovaj začin specifičnog omiljenog okusa ujedno ima fantastično snažno antibakterijsko djelovanje i vrlo je učinkovit u prevenciji bolesti probave, a njegovo ulje protiv gljivičnih infekcija.

Med - koristi se od pamtivijeka za liječenje i zacjeljivanje rana, jedan od najmoćnijih prirodnih antibiotika koji uz to ima i snažne antimikrobne, antiseptičke i antiupalne karakteritike.

 

02.07.2016. 12:05:00
Novi komentar
nužno
nužno