« Žene
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
MANJE JE VIŠE

Prevelik dekolte smanjit će vam plaću

Većina vrhunskih mendažera duboki dekolte smatra greškom broj jedan, a za 80 posto njih dekolte je veliki minus na razgovoru za posao

Prevelik dekolte smanjit će vam plaću
Prevelik dekolte smanjit će vam plaću (DeviantArt)
Više o

žene

,

posao

,

dekolte

Iako se lijep i dubok dekolte ženama ponekad sigurno isplati, na radnom mjestu ipak nije poželjan, pokazalo je istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji. Studija provedena među tri tisuće vrhunskih menadžera pokazala je da se u ničemu ne smije pretjerivati, pa tako niti u otkrivanju ženskih oblina, a žene koje se tog nepisanog pravila ne pridržavaju same sebi čine štetu na radnome mjestu.

>> Ideali ljepote diljem zemaljske kugle

Velika većina ispitanika izjavila je kako je duboki dekolte greška broj jedan, a muškarci takve žene automatski svrstavaju među osobe koje nešto žele postići isključivo seksipilom, a ne znanjem i sposobnostima. Polovica ispitanih menadžera žene s neukusnim dekolteom automatski prekriži kad je riječ o povišici ili bonusima na poslu, a za 80 posto menadžera duboki dekolte je veliki minus na razgovoru za posao.

Umjesto neukusnog dekoltea, žene puno više postižu elegantnim i umjerenim odijevanjem, gdje do izražaja dolaze sposobnost, marljivost i predanost radu, a ne samo fizički atributi.

10.12.2010. 17:31:00
Novi komentar
nužno
nužno