« Seks
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
HE HE

Prepoznajte muškarca koji zna što radi...

Stručnjaci za seks daju nekoliko savjeta ženama kako prepoznati da ste odabrali osobu koja će sve vaše zahtjeve u krevetu ispunjavati na najbolji mogući način

Treba ga prepoznati
Treba ga prepoznati (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

Žene imaju problem češće nego muškarci - ne mogu naći partnera koji je dobar za njih, prevedeno - da zna zadovoljiti ženu.

To sigurno nije ni lako ni jednostavno, pogotovo ako je žena u životu isprobala barem jednog koji zna što radi i kako to radi, tako da na kraju cijele priče nije jednostavno pronaći još jednog takvog.

No, barem tako kažu stručnjaci za seks, muškarci koji znaju što rade u seksu mogu se prepoznati, pa pritom i daju nekoliko savjeta ženama kako prepoznati da ste odabrali osobu koja će sve vaše zahtjeve u krevetu ispunjavati na najbolji mogući način.

>> Kako biti dobar u krevetu, vodič za muškarce >>

Zapravo, nije baš pretjerano teško - za početak, muškarac mora biti džentlmen - džentlmena se prepoznaje po svemu, od pridržavanja vrata ili stolca u restoranu do brižnog ponašanja u svakoj prilici, a takvoga želite odvući u krevet jer će i tamo puno više misliti na vas nego na sebe.

Štoviše, dobar muškarac zna kako vas dodirivati, ne samo u krevetu već i u svakodnevnim aktivnostima, šetali po ulici ili sjedili za šankom. Ako se drži za ruke već na početku veze, slobodno ga zadržite.

>> Što je ženama dobar seks >>

Za kraj, kad vidite da se trudi napraviti atmosferu i zavoditi vas svaki put kad vas želi u krevetu - takvog bi trebalo zadržati.

26.03.2021. 21:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    27.03.2021. 18:30
    zene vole varat puno
Novi komentar
nužno
nužno