« Seks
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
RITAM ČINI ČUDA

Povećajte strast u vezi pomoću plesa

Puls vam polako počinje rasti. Zatim se počinjete znojiti. Možete osjetiti navalu adrenalina. Uskoro se vaše tijelo počinje gibati u ritmu...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

seks

,

strast

,

ples

,

veza

Ne, ne radi se o seksu, već o plesu. I nije bitno s kim ste i koliko ste dobri u tome. Jedina stvar koje je bitna jest pokret. Izvodimo pokrete za kojima naše tijelo žudi i od kojih se uglavnom pokušavamo obuzdati. I ovdje leži problem i tajna.

Problem je slijedeći: naše tijelo toliko mnogo vremena držimo mirnim, radimo, čitamo, vozimo, gledamo televiziju. Više se ne osjećamo povezani s njim. Doista se teško osjećati poželjno u vlastitoj koži kada jedva da imate šansu protegnuti je. A ako se ne osjećate poželjno i seksi, manje su šanse da ćete intrigirati i privući partnera.

Tajna je u ovome: gibanjem tijela, čak i na način koji nije zavodnjiv, povećavate strast i privlačnost. I ne mislimo o profesionalno izvježbanim plesnim pokretima. Tečajevi urbanih plesova pomoći će vam da plešete manje na tehnički, a više na kreativan način. I bilo da sudjelujete sami, ili potičete vašeg partnera na sudjelovanje, bit ćete iznenađeni kako par pokreta na plesnom podiju mogu efektinvno djelovati.

Razlozi su jednostavni:

1. Poticaj koji dobivate podizanjem pulsa doslovno je ovisan. Jednom kada to postignete na plesnom podiju, željet ćete isto i u spavaćoj sobi.

2. Mišićna memorija moćna je stvar. Ples može donijeti neke vrlo senzualne pokrete. Plešite regularno i stvari će se poboljšati čak i u vašem krevetu.

3. Ples vas potiče da budete svjesniji vašeg tijela. Lako možemo zaboraviti naše adute, no kada ih često koristimo, dobivamo dodatan poticaj, pogotovo ako su ogledala u blizini. A jednom kada budete zadovoljni vašim tijelom, bit će i vaš partner.

Ako ste odlučili zajedno s partnerom isprobati ove savjete, rezultati će biti čak i bolji. Zajednički izlazak, dodir tijela, senzualni pokreti - sve to može biti vrlo moćna stvar. Nije potreban talent i iskustvo. Samo se morate prepustiti ritmu i ritam će vas povesti.

09.04.2010. 08:34:19
Novi komentar
nužno
nužno