« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
PRIPAZITE

Pogreške koje uništavaju vezu

Žene ponekad u vezu uđu iz pogrešnih razloga i nastave s pogreškama koje je počnu uništavati od samog početka, pa nije loše znati o kojima se radi

Treba li vam veza s problemima?
Treba li vam veza s problemima? (Arhiva)
Više o

žene

,

veza

,

pogreške

Veze nisu jednostavne, štoviše, poprilično je komplicirano održati vezu zdravom i dugotrajnom, s tim će se vjerojatno svi složiti. Zašto? Zato što veze uglavnom sabotiramo sami, vlastitim greškama koje radimo, doduše, nenamjerno, no to i dalje nije dobro ...

Klasične ženske pogreške su, zapravo, jednostavno - obično započinju žrtvovanjem vlastite sreće za njegovu po logici "napravit ću jedan kompromis, nema veze", pa to prijeđe u naviku, a deset godina ne možete shvatiti u kakvu ste se situaciju doveli.

>> Pogreške koje žene rade na početku veze >>

Nakon toga dolazi druga klasična pogreška - koncentriranje na stvari koje nemate, umjesto da se bavite onim što imate. Sigurno ima mali milijun lijepih stvari, no na pameti su samo one nedostižne ... tu nema sreće, definitivno.

Ući u vezu s najgorim očekivanjem zbog prošlih veza nije toliko rijetko koliko bi ljudi mogli pomisliti - OK, prošli partneri bili su svakakvi, no to ne znači da će i novi nakon nekog vremena pokazati neko dijabolično lice.

>> Najveće pogreške u odnosu s partnerom >>

Za kraj, ne treba biti zlopamtilo - ako nakon godinu dana predbacujete neku sitnicu koja se dogodila na početku veze samo zato što mislite da ćete tako biti u prednosti ... u takvoj vezi ne trebate biti, definitivno.

 

08.06.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno