« Putovanja
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
ODMOR ZA DUŠU I TIJELO

Pogledajte najljepše europske plaže

Prema napisima web časopisa Wild Junket, osam je najljepših plaža od Sjevernog mora pa do Sredozemlja

Fotografija vijesti
Više o

more

,

ljeto

,

najljepše plaže

,

Europa

Ako još niste odlučili na koju plažu ćete rasprostrijeti svoju ručnik ovu godinu, evo nekoliko prekrasnih prijedloga.

1. Navagio plaža (Zakynthos, Grčka) - na morski raj otoka Zakynthosh možete stići samo brodom koji isplovljava jednom u sat vremena iz mjesta Porto Vromi. Visoke stijene okružuju bijeli pijesak tako tvoreći prekrasno skrovito mjesto poznato i pod imenom Shipwreck bay. Kako je Grčka općenito jedna od najpopularnijih destinacija, Navagio plažu posjetite u travnju ili rujnu.

2. Papagayo plaža (Lanzarote, Španjolska) - kako su ljepote većinom nedostupne, i na španjolsku Papagayo plažu ne možete doći automobilom, već pješice ili biciklom po makadamu. Lanzarote je sjeverozapadni otok na Kanarima, a ova plaža je najljepša na njemu, a i šire.

3. Zlatni rat (Bol, Hrvatska) - jedna hrvatska plaža je upala na listu najljepših i to ona bolska – Zlatni rat. Ova pješčana plaža je zanimljiva oblika i kako pišu na Wild Junketu, mijenja oblik ovisno o vjetrovima. Nakon uživanja u moru i na plaži, hlad na Zlatnom ratu možete potražiti u sjeni borova.

4. Cala Tarida (Ibiza, Španjolska) - nije Ibiza samo party, party, party, barovi i tulumi. Na poznatom španjolskom otoku nalazi se jedna od najljepših plaža – Cala Tarida. Iza pješčanih stijena i daleko od buke, krije se pješčana uvala i plavo kristalno more – savršeno za odmor.

A koje još plaže spadaju u sam vrh turističe ponude Europe pogledajte na She.hr - 8 najljepših europskih plaža

05.08.2010. 23:04:55
Novi komentar
nužno
nužno