« Seks
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Pet pravila uspješnog prvog seksa

Sve što muškarac treba znati o prvom seksu s novom partnericom ako želi da mu se dogodi i drugi

Ovo se, recimo, ne radi ... :)
Ovo se, recimo, ne radi ... :) (Arhiva)
Više o

seks

,

veza

,

prvi seks

,

pravila

Muškarci od prvog seksa s novom ženom strahuju jednako kao i žene u istoj situaciji, pa su se znalci s portala Askmen potrudili ponuditi nekoliko savjeta kako da vas zadrži u dobrom sjećanju i ubrzo ponovite to iskustvo.

Za početak, uvijek morate imati prezervativ sa sobom. Možemo mi sad biti fini i reći joj, ne očekujte seks nakon spoja, no vi ćete to željeti u svakom slučaju, pa budite spremni i ponesite ga sa sobom.

Naravno, budite pametni i ne zovite je k sebi ako živite s roditeljima, to je definitivno loša ideja, a u slučaju da živite sami, potrudite se da vam stan izgleda makar relativno pristojno, jer rasturen stan ili soba loše djeluju na želju za seksom. 

Imajte na umu prvo pravilo seksa - nikad, ali nikad se nemojte ispričavati ako vam je izvedba bila loša jer ćete samo pogoršati stvar.

Nadalje, kad ona izađe iz kreveta, a nije krenula po čašu vode ili do WC-a pa se vraća, i vi trebate izaći i krenuti za njom kako biste nastavili druženje. U slučaju da je odlučila otići kući, obavezno ponudite da je odvezete ili je otpratite do stanice busa ili tramvaja.

Nikad nemojte reći da ćete joj pozvati taksi - em je više nikad nećete vidjeti, em će cijeli grad znati da ste obična muška svinja. 

Eto, sad ste opremljeni znanjem, fali vam još samo partnerica ...

02.11.2013. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno