« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
AHA!

Par tajni o ženama koje svaki muškarac treba znati

Ako i dalje mislite da je ženski mozak prekompliciran i da ga ne možete shvatiti, pokušajte ovako ...

izmjenjivanje sitnih nježnosti tijekom dana bit će odlična predigra za noć.
izmjenjivanje sitnih nježnosti tijekom dana bit će odlična predigra za noć. (Shutterstock)
Više o

žene

,

evolucija

,

muškarci

,

tajne

,

predigra

Dakle, žene vole predigru i ne mogu si pomoći. Možete ih, tu i tamo, navući na neki brzi seks bez predigre na nekim čudnim mjestima, ali inače ... nema predigre, nema seksa. E sad, što je zapravo predigra?

Predigra je i zajedničko pranje suđa, brisanje prašine i pospremanje stana, vjerovali ili ne. Istraživanja su dokazala da je upravo obavljanje kućanskih poslova najjači afrodizijak za žene, pa ako vam je draga bezvoljna kad dođe s posla, pregaču oko pasa, krpu u ruke i navalite ...

Neke male šanse da to nećete morati raditi imate jedino u slučaju da spadate u kategoriju "loših momaka", a žena ovulira. Naime, u tih par dana žensko tijelo žudi za dominantnim frajerom koji ima očiti višak testosterona, dok će ostatak mjeseca i njen dosadni, predvidljivi mužić biti sasvim dovoljan.

Zašto je tome tako? Znanstvenici vjeruju da se radi o evoluciji - takvi frajeri trebali bi moći preživjeti u svakoj situaciji, od nuklearne katastrofe do puknutog nokta na premijeri i snaći se usred slijetanja neprijateljski raspoložene izvanzemaljske flote.

Što još žene žele? Dobre gene za svoje potomstvo. Tu vam teško možemo pomoći ako majka i otac nisu prenijeli sve svoje dobre strane na vas ... 

17.03.2014. 21:31:00
Novi komentar
nužno
nužno