« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
SAVJETI :)

Par savjeta za brži orgazam

Prevelik broj žena ostaje uskraćen za užitak zbog nedovoljno truda sa suprotne strane, pa evo nekoliko savjeta za tzv. jači spol... tj. one kojima ne treba puno

Dovedite je do kraja... brže :)
Dovedite je do kraja... brže :) (Arhiva)
Više o

žene

,

savjeti

,

orgazam

Često se spominje kako ženama treba dulje vremena da dožive orgazam i kako to nije pravedno, jer je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta. S druge strane, nepravda je i činjenica da muškarci do novoga trebaju čekati puno dulje od žena...

Ipak, prevelik broj žena ostaje uskraćen za užitak zbog nedovoljno truda sa suprotne strane, pa evo nekoliko savjeta za muškarce koje bi trebali pomno pročitati.

Erogene zone - nemojte zaboraviti na njene druge erogene zone. Lagano udaranje po stražnjici, grickanje uha, ljubljenje vrata, sve su to sitnice koje će dame brže dovesti do vrhunca.  

Klitoris - velik broj žena ne uspijeva svršiti samo uz penetraciju, stoga je važan dio stimulacija klitorisa koji je najosjetljiviji dio ženskog tijela. U tom se malenom području nalazi oko 8000 završetaka živaca pa ga nemojte izostaviti za vrijeme odnosa. Jezik je savršen alat za dobru stimulaciju, no najvažnija je samo upornost - žena mora osjetiti da nećete prestati dok ne doživi vrhunac.

Mozak - vrlo važna stvar je ženski um koji igra ogromnu ulogu kada je riječ o orgazmu. Slanje zločestih poruka tijekom dana o stvarima koje joj želite raditi kada se vidite ili dirty talk za vrijeme predigre i seksa pomažu da se žena više opusti i preda što, naravno, vodi do bržeg orgazma. 

Savršena poza  - klitoris je ključan za ženski orgazam, stoga je važno izabrati položaj u kojem ćete moći stimulirati i njega. Jedna od najboljih takvih poza je misionarska u kojoj vi ležite na njoj, ali i sa zdjelicom stimulirate klitoris trljanjem o nju, dok ona drži noge na vašim ramenima. 

Muškarci, nadamo se da će vam ove smjernice pomoći i da sada znate kako žene najbrže svrše. 

10.11.2018. 21:37:00
Novi komentar
nužno
nužno