« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
HE HE

Omiljene ženske poze u seksu

U većini slučajeva poze u seksu određuju muškarci, no oni jednostavno obožavaju kad žene preuzmu inicijativu i vode u seksu ... pa to možete iskoristiti za svoje omiljene poze

Preuzmite inicijativu i diktirajte tempo i poze
Preuzmite inicijativu i diktirajte tempo i poze (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

poze u seksu

,

misionarska poza

,

poza s boka

Poze u seksu često se svode na dvije, tri koje najčešće koristimo, a kako muškarci obično imaju inicijativu, njihove omiljene su u igri. No, muškarci sanjaju o tome da žene preuzmu inicijativu, pa nije loše onda tu situaciju iskoristiti za poze koje su ženama draže, barem tako tvrdi cijeli niz istraživanja.

Tako se tvrdi da žene vole biti gore, jer u toj situaciji mogu kontrolirati pokrete, stimulirati si klitoris i na taj način više uživati. U ovoj pozi žene najčešće postižu orgazam, zato im je i toliko draga. Pa kad je tako, usrećite partnericu ...

>> Poze u seksu koje žene vole >>

Sljedeća stvar koju žene jako vole je kad vas mogu obuhvatiti nogama oko bokova, za što je idealan, primjerice, kuhinjski stol. Ne morate ga ni rasčistiti ako nema skupog servisa na njemu, jednostavno je podignite, posjednite i uživajte zajedno u trenutku strasti u kuhinji.

Poza s boka omiljena je zbog toga što pruža vrhunski užitak uz minimum napora, a muškarac može i ručno stimulirati ženu.

>> Najbolje seksualne poze za svaku situaciju >>

Na kraju dolazi prilično neočekivano - misionarska poza. Žene je vole zbog bliskosti koju omogućuje, dozvoljava i maženje i poljupce, pa je nemojte ni slučajno izbjegavati.

07.08.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno