« Seks
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
MMM

Omiljene ženske poze u krevetu

Ma koliko se mi bunili protiv misionarskog položaja kao neinventivnog, on ženama definitivno daje užitak bez problema

Koje poze vole žene
Koje poze vole žene (Arhiva)
Više o

seks

,

seksualne poze

,

najbolji seks

,

žena gore

,

misionarski položaj

,

žlica

,

seks na stolu

Seksualne poze stalno dobivaju i gube na popularnosti, no neke od njih jednostavno spadaju u klasike koje žene vole jer ih mogu dovesti do vrhunca. Radi se, naravno, o prilično klasičnim pozama koje bi netko mogao proglasiti i dosadnim.

Tako je misionarska poza gotovo na vrhu top liste, jer orgazam mogu doživjeti na puno načina, a da se pritom ne moraju previše truditi niti upuštati u raznorazne akrobacije.

>> Seksualne poze koje muškarci obožavaju >>

Žena na vrhu također je jako draga slabijem spolu, jer u tom slučaju imaju potpunu kontrolu nad svim elementima, daju ritam i mogu kontrolirati dubinu ulaska. Kako se pritom može stimulirati i klitoris, užitak je garantiran.

Žlica je popularna kod oba spola, iz istog razloga kao i prethodni - ležanje na boku daje ženi mogućnost kontrole, a muškarcu stimulacije bradavica, grudi i klitorisa. Ne treba zanemariti ni udobnost ovog položaja za oboje.

>> Omiljene seksualne poze horoskopskih znakova >>

Za kraj, seks na stolu. Kad žene sjedne na neku površinu poput stola ili kuhinjske radne plohe, u većini slučajeva je točno u visini muškarčeva penisa, što seks čini lakim i jednostavnim, a omogućava prisan kontakt i dodatnu stimulaciju.

>> Najbolje seksualne poze za svaku situaciju >>

Stoga, kad vam dojade akrobacije, vratite se korijenima ...

26.08.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno