objavljeno 26.08.2014. 23:01:00
MMM

Omiljene ženske poze u krevetu

Ma koliko se mi bunili protiv misionarskog položaja kao neinventivnog, on ženama definitivno daje užitak bez problema

Koje poze vole žene
Koje poze vole žene (Arhiva)

Seksualne poze stalno dobivaju i gube na popularnosti, no neke od njih jednostavno spadaju u klasike koje žene vole jer ih mogu dovesti do vrhunca. Radi se, naravno, o prilično klasičnim pozama koje bi netko mogao proglasiti i dosadnim.

Tako je misionarska poza gotovo na vrhu top liste, jer orgazam mogu doživjeti na puno načina, a da se pritom ne moraju previše truditi niti upuštati u raznorazne akrobacije.

>> Seksualne poze koje muškarci obožavaju >>

Žena na vrhu također je jako draga slabijem spolu, jer u tom slučaju imaju potpunu kontrolu nad svim elementima, daju ritam i mogu kontrolirati dubinu ulaska. Kako se pritom može stimulirati i klitoris, užitak je garantiran.

Žlica je popularna kod oba spola, iz istog razloga kao i prethodni - ležanje na boku daje ženi mogućnost kontrole, a muškarcu stimulacije bradavica, grudi i klitorisa. Ne treba zanemariti ni udobnost ovog položaja za oboje.

>> Omiljene seksualne poze horoskopskih znakova >>

Za kraj, seks na stolu. Kad žene sjedne na neku površinu poput stola ili kuhinjske radne plohe, u većini slučajeva je točno u visini muškarčeva penisa, što seks čini lakim i jednostavnim, a omogućava prisan kontakt i dodatnu stimulaciju.

>> Najbolje seksualne poze za svaku situaciju >>

Stoga, kad vam dojade akrobacije, vratite se korijenima ...

26.08.2014. 23:01:00
http://m.metro-portal.hr/omiljene-zenske-poze-u-krevetu/86950/