« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
vježba uz koktele

Novi fitness o kakvom ste samo mogli sanjati

Online program nudi vam mogućnost vježbanja dok radite, a pomoću dnevnika pratite svoj napredak

(Romina N McGuinness/MWN)
Više o

vježbanje

,

fitness

,

iamsuperchick.com

,

Georgie Thompson

,

Cat Dungale

,

online fitness

Žene više ne koriste internet samo kako bi provjerile svoj e-mail. Novost u online svijetu je Iamsuperchick.com (I am super chick - Ja sam super žena), fitness program za žene koji su razvili voditeljica Sky Sportsa Georgie Thompson i profesionalna trenerica Cat Dungale. Program daje ženama priliku da vježbaju dok istovremeno obavljaju kućanske poslove ili mijenjaju pelene.

Metro je o programu razgovarao s Georgie koja kaže da bi žene radije sjedile na kauču s čašom vina u ruci nego vježbale.

''Žene se neće držati nerealnog programa vježbanja, bez obzira koliko se tome posvete. Mi zato nudimo alternativu - online programe i kućni video koji se mogu uklopiti u njihov stresan stil života. Cat i ja stvorili smo ovaj program kako bismo pomogli ženama koje vole fitness ali ih on previše straši'', objašnjava Georgie.

Kaže da za vježbu možete koristiti i limenke špageta umjesto utega.

''Korištenje stvari koje imate u kući i pretvaranje sobe u prostor za vježbanje dio je našeg programa koji vam smanjuje troškove. Fitness bi trebao biti opušteniji, bez skupe opreme ili trošenja bogatstva na privatnog trenera'', kaže Georgie.

Budući da se radi o online fitness dnevniku, postavlja se pitanje počnu li žene zabušavati ili čak varati?

''Zašto bi se trudile? Ako žele varati, zašto bi se uopće ulogirale? Osim ako imaš privatnog trenera koji prati tvoj napredak, nitko ne može garantirati da ćeš biti odgovoran osim tebe samog.''

Kako se čini, većina Super žena zbilja žele biti odgovorne.

''Mi činimo vježbu zabavnom. Nudimo interaktivni dnevnik vježbanja i ljestvice rezultata, kao i Motivacijski Ponedjeljak (Motivation Monday), kada članovima šaljemo kolačiće. Kad vodite biznis na internetu važno se uključiti na osobniji i prisniji način, a ovakvi veseli ponedjeljci samo su jedan način kako mi to radimo'', zaključuje Georgie Thompson.

Ako vas je ova ideja privukla, posjetite njihovu web stranicu www.iamsuperchick.com, a možda se i netko u Hrvatskoj odluči na ovakav poslovni pothvat.

Piše: Romina McGuinness/Metro World News
13.11.2009. 19:31:31
Novi komentar
nužno
nužno