« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Navike koje će kožu održati mladom i lijepom

Krema za lice obavezan je ritual svakoga dana, a nije toliko važno je li skupa i puna čudnovatih sastojaka, puno je bitnije nanosimo li je svaki dan ili ne

Kako kožu zadržati lijepom?
Kako kožu zadržati lijepom? (Shutterstock)
Više o

njega kože

,

koža

,

koža lica

,

kolagen

,

mladolik izgled

,

krema za lice

,

antioksidansi

Koža lica ogledalo je zdravlja, a ujedno i prva stvar koju će netko na nama primjetiti, pa ne treba žaliti truda kako bi izgledali što bolje. No, svakodnevne male navike mogu stvari preokrenuti na bolje ili na gore, zavisno od toga kojih se pridržavamo.

Tako je krema za lice obavezan ritual svakoga dana, a nije toliko važno je li skupa i puna čudnovatih sastojaka, puno je bitnije nanosimo li je svaki dan ili ne. Ako je namažemo nakon jutarnjeg umivanja, zadržat ćemo elastičnost kože i spriječiti pojavu dubokih crta i bora. Uz to, obratite pažnju na sastojke - vitamini C i E su obavezni, kao antioksidansi koji će umanjiti štetu od slobodnih radikala i pomoći u stvaranju kolagena

>> Vodič za brigu o muškom licu >>

Pranje treba biti nježno, kako ne bismo oštetili zaštitni sloj koji čuva glatkoću i elasticitet kože, pa ne treba ni pretjerivati s ribanjem.

Bore oko očiju prije će se pojaviti ako škiljite. Pobijedite svoj ego, otiđite okulistu i nabavite naočale, ljepše ćete izgledati. 

>> Kako uvijek izgledati svježe >>

Ako uz sve to spavate na leđima i često jedete ribu punu omega-3 masnih kiselina, na najboljem ste putu da vam koža uvijek bude glatka, sjajna i zdrava.

10.10.2014. 11:25:00
Novi komentar
nužno
nužno