« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana
SAVJETI

Napitak za dobro jutro i skidanje kilograma

Dijetetičari za nas imaju dobre vijesti jer postoji napitak koji učinkovito pomaže u ubrzavaju metabolizma, a samim time i lakšem mršavljenju

Za dobro jutro...
Za dobro jutro... (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

limun

,

đumbir

,

jutarnji napitak

Znamo i sami da skidanje kilograma nije jednostavna stvar, štoviše, svi koji to ikad probaju imaju problema... no, ako svako jutro pijete nešto prije kave, mogli bi se ugodno iznenaditi.

Naime, dijetetičari za nas imaju dobre vijesti jer postoji napitak koji učinkovito pomaže u ubrzavaju metabolizma, a samim time i lakšem mršavljenju. Da bi njegov učinak bio još bolji, savjetuju kako bismo ga trebali piti natašte.

Radi se o čudesnom napitku od samo dva sastojka čije su nutritivne vrijednosti već otprije poznate kao odlične kod skidanja kilograma, ali i mnogih drugih zdravstvenih dobrobiti. To su đumbir i limun.

Kako objašnjavaju dijetetičari, đumbir je začin koji dolazi iz cvjetnog korijena, a pruža niz velikih zdravstvenih dobrobiti. Osim što ubrzava naš metabolizam i potiče mršavljenje, on je također odličan saveznik u borbi protiv povišenog kolesterola. Isto tako, vjeruje se da pomaže pri ublažavanju mučnina.

S druge strane, limun je namirnica koja se dugi niz godina koristi upravo pri mršavljenju. Dijetetičari naglašavaju kako upravo limun pomaže u pročišćavanju organizma, potiče ubrzan rad metabolizma, pospješuje dobru probavu i samim time pospješuje skidanje kilograma.

Stoga, neka svako jutro bude prva stvar koju stavljate u sebe upravo taj napitak, pa stanite na vagu nakon mjesec dana...

24.09.2023. 08:29:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    24.09.2023. 08:58
    odlično
Novi komentar
nužno
nužno