« Žene
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
PRIPAZITE

Najgore navike koje garantirano uništavaju svaku vezu

Svi mi imamo neke svoje navike koje smo usvojili tijekom godina i izgledaju nam sasvim normalno, no zapravo su vrlo toksične za vezu

Ovo će vam upropastiti vezu
Ovo će vam upropastiti vezu (Shutterstock)
Više o

prekid veze

,

veza

,

loše navike

,

loša veza

Dobra veza temelji se uglavnom na kvalitetnoj komunikaciji i dobrom seksu, to će vam potvrditi svi sretni parovi, no oni nesretni teško da će vam uspjeti odati tajnu kako su upropastili vezu koja je na početku izgledala kao iz snova ...

E, pa krivac su loše navike, naravno, i to iz jednostavnog razloga - nismo se u stanju prilagoditi partneru i svoje potpuno pogrešne navike uporno održavamo, ne želeći se promijeniti na bolje.

Što radimo pogrešno? Ima toga dosta, pa evo pet glavnih problema kojim često nismo niti svjesni:

Čitanje misli - ne, ne znate što partner zapravo misli cijelo vrijeme. Povremeno sigurno možete predvidjeti njegove reakcije, no biti u njegovim cipelama ne možete biti stalno. Stoga, ne stavljajte mu misli u glavu niti riječi u usta. Nikad.

Gluma - vaša će neverbalna komunikacija otkriti partneru vaše raspoloženje, pa stoga odustanite od glume - kad ste ljuti, recite da ste ljuti, nemojte glumiti mirnoću i kipjeti u sebi.

Samokontrola - izuzetno je važna u vezama, jer nije u redu planuti na svaku stvar koja vam se ne sviđa kod partnera - mogao bi i on tako, i gdje ćete završiti takvim ponašanjem? Sami u sobi, krevetu, stanu ...

Tračanje partnera - ako mu imate nešto za reći, recite to u facu, a ne iza leđa frendovima ili frendicama. Partner će, prije ili kasnije, saznati za ovu vašu ružnu naviku i sigurno neće zbog toga biti presretan, upravo suprotno ... jer tako pokazujete manjak poštovanja.

Uspoređivanje - partner je takav kakav jest, vi ste ga odabrali, pa nema baš previše smisla uspoređivati ga stalno s bivšim ili nekim koga smatrate savršenim - i na taj način mu pokazujete da zapravo ne držite previše do njega.

09.04.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno