« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
MMM

Najbolja mjesta za seks koja nisu krevet

ako vam je seksualni život zapao u slijepu ulicu, prvi je savjet uvijek isti - promijenite nešto, a mi ćemo se zadovoljiti s različitim mjestima u kući

Ipak ćemo se ograničiti na kućne varijante ...
Ipak ćemo se ograničiti na kućne varijante ... (Arhiva)
Više o

seks

,

perilica rublja

,

mjesta za seks

,

seks u kadi

,

naslonjač

,

seks na podu

Rutina ubija seksualni život, pa zajednički krevet često postaje prilično dosadno mjesto u kojem se samo čitaju knjige, gleda televizija ili radi nešto treće, no seksa nema. Svaki će stručnjak odmah preporučiti promjene, a mi ćemo se zadržati na različitim mjestima za seks i to u kući, da vas odmah ne šokiramo.

>> 101 uzbudljiva lokacija za seks >>

Tako je, primjerice, sjajna a nevelika promjena seks u udobnom naslonjaču. Da, nije tako prostrano kao krevet, no udobno je i treba vam samo malo mašte kako biste uspješno obnovili staru iskru.

Većini ljudi će prvo na pamet pasti tuš kabina ili kada, a ako to nikad niste isprobali, propustili ste priličnu zabavu. Em je toplo, em je ugodno, a seks mora biti polagan i nježan. Sjajno!

>> Najpopularnija mjesta za vođenje ljubavi >>

Kad smo već u kupaonici, pomalo mitska je perilica rublja koja nerijetko nalazi svoje mjesto u romanima, serijama i filmovima. Priče o tome da može glumiti vibrator su ipak pretjerane, ali visina je obično baš prava za dobar seks s nogu.

I da, mogli biste i na podu. Kao nekad ...

06.01.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno