« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HE HE

Mitovi o seksu koji ... baš i nisu istiniti

Veličina je važna, pa teško da postoji muškarac na svijetu koji barem jednom nije mjerio svog veseljka kako bi ustanovio gdje on to nalazi u odnosu na svjetski prosjek

Čemu tolika frka za pet minuta nečega tjedno? :)
Čemu tolika frka za pet minuta nečega tjedno? :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

laži

,

veličina penisa

,

mitovi

,

najveći penis

,

najmanji penis

Mitovi o seksu toliko su uobičajeni da je vrlo teško razlučiti što je istina, a što ne, pa smo odlučili pomoći vam u tom teškom zadatku. 

Krenimo od veličine, koja je sigurno važna, no definitivno nije toliko koliko inače mislimo. Znate li koji je svjetski prosjek u erekciji? 12 - 15 cm ... nije nešto, pa ako ste ispod prosjeka, stvarno se trebate zabrinuti. Najveći penis ima 34 centimetra, a najmanjeg još nisu izmjerili ...

Uz to, muškarce obično prati glas da su stalno napaljeni, dok bi žene trebale biti te koje su hladne pa ih treba paliti kao starog dizelaša usred zime ... Krivo, naravno, jer su žene napaljene najmanje jednako kao muškarci, ako ne i više.

Kamenice i ostali afrodizijaci su ... hrana. Kao i svaka druga, a silna objašnjenja o njihovom učinku toliko su se rasprostranila da većina ljudi misli da je to bolje i jače od Viagre. Nije. To je hrana. Točka.

Zašto sve to nije tako važno? Jer prosječna penetracija, prema svim istraživanjima, traje tek nešto više od dvije minute, a i to se događa u najboljem slučaju dva puta tjedno! Čemu onda tolika frka?

07.01.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno