« Žene
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
OPREZ ...

Muške gluposti koje ženama dižu tlak

Dogovorili smo se da se čujemo pred pet dana?!
Dogovorili smo se da se čujemo pred pet dana?! (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

ponašanje

Muškarci obično čine takve kardinalne pogreške na početku veze da je zapravo pravo čudo kako je ljudski rod uspio opstati toliko dugo, a kamoli evoluirati ... evo par nevjerojatno glupih poteza koje je gotovo svaki muškarac napravio i, vjerovali ili ne, i pored toga uspio pronaći životnu partnericu.

Recimo, nedosljednost je prava katastrofa od ponašanja - pokazujete ženi da vam se sviđa, priđete joj, uspijete čak dobiti i telefon, no onda se ne javite?! Pa zašto ste se onda toliko mučili? Sram vas je? Odrastite ...

Drugi biser je nestajanje - svaki frajer povremeno odglumi Davida Copperfielda i jednostavno nestane s lica Zemlje, iako je veza krenula dobro, pao je i kakav dobar seks, sve kao u bajci - no eto, on se zaboravio pa otišao s dečkima na par dana na more ili se zakopao u posao jer ima deadline ... molim? 

Doduše, ima i gorih, onih koji jednostavno nestanu, promijene broj moba ili se uporno ne javljaju, odfrendaju se na Fejsu i ponašaju se kao da se ništa nije dogodilo - a jest, i to puno toga, no oni su odlučili da to ipak nije to, ali nemaju muda čak ni poslati poruku tipa: sorry, ali neće ići ... I da, ma koliko to nevjerojatno zvučalo, i takvi na kraju nađu neku siroticu koja nije čula za njihovu praksu, naprave dijete i žive ... nekako.

Treća i posljednja pogreška koja je i najčešća je - loša komunikacija. Muškarci i inače nisu neki komunikatori, pogotovo kad u priču uđu pravi osjećaji, no biti mutav lik koji ne zna odgovoriti na poruku već šalje smajlića u svim varijantama, to već stvarno treba znati.

No, tu se kriju i oni apsolutno najgori, koji se jave tjedan dana nakon prvog seksa porukicom tipa "Hej, slatkice, vidimo se danas?" 

Sve u svemu, ostajemo pri čuđenju s početka članka - kako se zapravo razvio ljudski rod, nikome nije jasno ...

05.03.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno