objavljeno 05.03.2016. 20:01:00
OPREZ ...

Muške gluposti koje ženama dižu tlak

Dogovorili smo se da se čujemo pred pet dana?!
Dogovorili smo se da se čujemo pred pet dana?! (Arhiva)

Muškarci obično čine takve kardinalne pogreške na početku veze da je zapravo pravo čudo kako je ljudski rod uspio opstati toliko dugo, a kamoli evoluirati ... evo par nevjerojatno glupih poteza koje je gotovo svaki muškarac napravio i, vjerovali ili ne, i pored toga uspio pronaći životnu partnericu.

Recimo, nedosljednost je prava katastrofa od ponašanja - pokazujete ženi da vam se sviđa, priđete joj, uspijete čak dobiti i telefon, no onda se ne javite?! Pa zašto ste se onda toliko mučili? Sram vas je? Odrastite ...

Drugi biser je nestajanje - svaki frajer povremeno odglumi Davida Copperfielda i jednostavno nestane s lica Zemlje, iako je veza krenula dobro, pao je i kakav dobar seks, sve kao u bajci - no eto, on se zaboravio pa otišao s dečkima na par dana na more ili se zakopao u posao jer ima deadline ... molim? 

Doduše, ima i gorih, onih koji jednostavno nestanu, promijene broj moba ili se uporno ne javljaju, odfrendaju se na Fejsu i ponašaju se kao da se ništa nije dogodilo - a jest, i to puno toga, no oni su odlučili da to ipak nije to, ali nemaju muda čak ni poslati poruku tipa: sorry, ali neće ići ... I da, ma koliko to nevjerojatno zvučalo, i takvi na kraju nađu neku siroticu koja nije čula za njihovu praksu, naprave dijete i žive ... nekako.

Treća i posljednja pogreška koja je i najčešća je - loša komunikacija. Muškarci i inače nisu neki komunikatori, pogotovo kad u priču uđu pravi osjećaji, no biti mutav lik koji ne zna odgovoriti na poruku već šalje smajlića u svim varijantama, to već stvarno treba znati.

No, tu se kriju i oni apsolutno najgori, koji se jave tjedan dana nakon prvog seksa porukicom tipa "Hej, slatkice, vidimo se danas?" 

Sve u svemu, ostajemo pri čuđenju s početka članka - kako se zapravo razvio ljudski rod, nikome nije jasno ...

05.03.2016. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/muske-gluposti-koje-zenama-dizu-tlak/96841/