« Seks
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
EH, DA ...

Muškarci žele da žene iniciraju seks

Većina žena, tvrde istraživači, u spavaćim sobama voli u najmanju ruku prigušeno svjetlo, a trećina tvrdi da bi im najdraže bilo da je mrkli mrak jer uvijek imaju neku zamjerku na svoj izgled

Prepustite se partneru i uživajte
Prepustite se partneru i uživajte (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

poziv na seks

Muškarci se u pričama i vicevima uvijek spominju kao onaj spol koji najčešće inicira seks, a istraživanja se slažu s tim - preko šezdeset posto žena tvrdi da čeka dok im partner ne da prvi znak da želi seks.

No, istovremeno, gotovo polovina muškaraca više bi željela da žena napravi prvi korak, ma koliko su svjesni činjenice da su žene puno nesigurnije u svoj izgled i izlaganje tijela pogledima partnera. 

Naime, većina žena, tvrde istraživači, u spavaćim sobama voli u najmanju ruku prigušeno svjetlo, a trećina tvrdi da bi im najdraže bilo da je mrkli mrak jer uvijek imaju neku zamjerku na svoj izgled. Tako najveći broj žena misli da ima barem pet kilograma viška, dok velikih četrdeset posto smatra da treba izgubiti desetak kilograma. 

Ipak, za dobar seks potrebna je u prvom redu čista glava, bez suvišnih misli o par kilograma viška ili nekim drugim nedostacima na tijelu, jer razmišljanje o tim stvarima tijekom seksa ne omogućuje opuštanje, jedan od ključnih elemenata uživanja u igricama ispod plahti. 

Stoga, zaboravite na viškove, manjkove i majku prirodu i opustite se, prepustite se partneru i uživajte!

20.03.2014. 23:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    21.03.2014. 10:51
    Deri Miško, tko pita uopće ko inicira , glavno da se jebe.
Novi komentar
nužno
nužno