« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
OPA :)

Muškarci su zimi napaljeniji

Koliko god su ljeti muškarci uzbuđeni oko činjenice da su slobodni, i u to vrijeme obično izbjegavaju emotivne veze da bi mogli raditi što i kada žele, toliko im je zimi neprihvatljiva emocionalna i seksualna praznina

Zima je dobra za muški libido
Zima je dobra za muški libido (Arhiva)
Više o

zima

,

seks

,

muškarci

,

napaljenost

Muškarci i libido... o tome se mogu napisati ne romani, već višetomne enciklopedije, a možda još i više o tome kako ga potaknuti. No, ako mislite da ćemo krenuti s pričama o kamenicama ili plavim pilulicama, varate se - ovoga puta na tapeti su godišnja doma.

Naime, anketa aplikacije za pronalazak partnera pokazala je zanimljivu stvar - muškarci tijekom zime imaju veću potrebu za seksom, a raste im i želja za nježnošću, romantikom i prisnošću.

Na uzorku od 1.000 muškaraca, svaki peti odgovorio je da bi u zimsko doba vrijeme radije provodio i s partnericom za koju "nije toliko zagrijan", nego sam. Pokretači ankete su odgovor zašto je to tako potražili kod psihologinje za bračne probleme i probleme u vezama dr. Rachel Susman.

"Koliko god su ljeti muškarci uzbuđeni oko činjenice da su slobodni, i u to vrijeme obično izbjegavaju emotivne veze da bi mogli raditi što i kada žele, toliko im je zimi neprihvatljiva emocionalna i seksualna praznina, uglavnom jer se, baš kao i žene, tada osjećaju usamljeno", objasnila je Susman.

Njeno objašnjenje je da, za razliku od ljetnih mjeseci kada se djevojke oskudnije oblače i pokazuju većinu svog tijela, zima muškarcima zagolica maštu, jer, kaže Susman, nije onako kako mnogi vjeruju, da ih uvijek uzbuđuje golotinja

26.01.2019. 21:42:00
Novi komentar
nužno
nužno